Megszűnik a Nintendo TVii

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 25.
  • Hír
Link másolása
Három év után a japán cég elkaszálja a Wii U TV-s szolgáltatását, a Nintendo TVii-t, amely nem volt túl népszerű a felhasználók körében. A gyártó szerint itt az ideje, hogy más projektekre fordítsák az erőforrásokat.

A Nintendo bejelentette, hogy augusztus 11-én megszűnik a Nintendo TVii szolgáltatás, amellyel az elmúlt három évben különféle tévés tartalmakat nézhettek a felhasználók a Wii U GamePadjén keresztül. A kiotóiak megköszönték a közösség eddigi támogatását.

A TVii 2012 decemberében startolt el, és különféle TV-műsorokat, filmeket és sportközvetítéseket kínált. A felhasználók megoszthatták véleményüket a videós tartalmakról a Miiverse-en és más közösségi csatornákon, szavazhattak és beszélgethettek egymással az adott műsorok alatt.

A Wii U jövő hónapban érkező rendszerfrissítése végleg eltávolítja a TVii-t a GamePad menüjéből, a cég szerint "itt az ideje, hogy más projektekre fordítsák az erőforrásokat".

Az olyan egyéb videós alkalmazásokat, mint a Netflixet, a Hulut, az Amazon Instant Videót, a YouTube-ot vagy a Crunchyrollt, nem érinti a TVii bezárása.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...