Datálva a Toy Soldiers: War Chest

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Signal Studios fejlesztésében készülő Toy Soldiers-sorozat legújabb része, a Toy Soldiers: War Chest. Az új felvonás augusztus 11-től lesz beszerezhető.

A Signal Studios tegnap megerősítette, hogy a tower defense elemekkel vegyített akcióhibrid-sorozata, a Toy Soldiers hamarosan új résszel bővül. A Toy Soldiers: War Chest augusztus 11-től lesz tölthető, PC-n, PS4-en és Xbox One-on.


A játék alapkiadása négy fiktív hadsereget vonultat majd fel, de némi plusz pénzmag ellenében további négy licencelt hadsereggel erősíthetünk. A játék Hall of Fame kiadása 29,99 dollárba fog kerülni, míg a külön megvehető Legendary Heroes' Pack 14,99 dollárba, a különálló hősök pedig 4,99 dollárba kerülnek majd.

Köztük olyan ismert arcokat találunk, mint a G.I. Joe-ból ismert katonák, Cobra parancsnok, az Assassin's Creed 2-ben megismert Ezio Auditore da Firenze vagy He-Man.

4.
4.
Dreadlox
Miért kell mindenbe AC-t rakni? Ha jól tudom ebből ez csak a virtuális világban nagy szám, hol marad a többi klasszikus akciófigura?:D Kis pöcsös koromban egy csomó kis vackom volt:D Remélem Skeletor is játszható lesz NYAAHHH
2.
2.
br1Koo
Arra jó lesz, hogy a pewdiepie visítson rajta egy sort a haverjaival :_D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...