Ironkraft: Road to Hell - magyar fejlesztőktől

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Ismét egy rendkívül ígéretes magyar fejlesztésű játékról számolhatunk be. Az Ironkraft: Road to Hell egy alternatív második világháborúban játszódik, és egy 2,5D-s oldalnézetes autós címről van szó zombikkal, nácikkal és űrlényekkel.

Egy új magyar csapat, az Invoker Studios dolgozik az Ironkraft: Road to Hell című alkotáson, amely egy gyors tempójú, 2,5D-s, oldalnézetes autós akciójáték lesz. A játékra már minden érdeklődő szavazhat a Steam Greenligthon. Ha szereted az őrült történeteket, a rengeteg rejtett poént, a lövöldözést és száguldást, akkor érdemes lesz odafigyelned rá.


A játék egy alternatív második világháborúban játszódik. ahol a nácik, a zombik, valamint az idegenek is jól megférnek egymás mellett. A sztori szerint a németek hasznosították egy Berlin mellett lezuhant UFO földönkívüli technológiáját - mondanunk sem kell, hatalmas előnyre tettek így szert.


Egy Mad Max-szerű posztapokaliptikus világról van szó, az emberek izolált városokban élnek, senki sem lehet biztonságban az utakon. A játékosok egy Chris R. Petrol nevű csempészt irányíthatnak, ő szállítja az élelmiszert a városoknak, amit persze a gonoszok nem hagynak. Hősünk részletesen testre szabhatja a verdáját, fegyvereket szerelhet rá, így nem fog az útonálló bandáktól megijedni. Az abszurd humor garantált!

Bővebb részletek az idei Gamescomon várhatóak.

17.
17.
mestermagyar
#16: Én támogattam b*sszameg. A ww2-es magyar stratégia helyett egy német inváziós amcsi játékot adtak ki, teljesen átnevezve, és hogy csak egy óra keresés után találjak rá.
16.
16.
Chrysh
#15: Hát igen a Witcher-t tényleg érdemes volt felhoznod a szinkronok ékes példájának, mert ha ez az ára annak, hogy szinkronosan játsszak vmit, akkor köszönöm nem kérek ebből a moslékból.

12-es kommentelőnek meg jár a plusz, tényleg gyönyörű, hogy mennyire lelkesedtek egy magyar kezdeményezésért!!!....Ja nem...
15.
15.
kredencferenc
#12: Akkor talán a magyar játékfejlesztő honfitársaink is támogathatnák a játékosokat azzal, hogy készítenek magyar szinkront és feliratot, valamint magyar előzetest. De azt hiszem ebben inkább polák barátink járnak az élen (The Witcher, Chrome, Gorky 17, Terroist Takedown....)
14.
14.
#13: Mondjuk azért hozta be az oroszokat, mert ezzel érvelt az ellen, hogy nem csak a németek csináltak borzalmas dolgokat, ergó nem csak és kizárólag velük kéne egyenlővé tenni ezt az egészet. Le van szarva ha a cikkben nincs róluk szó, a háborúhoz volt közük, nem is kevés.

Mellesleg nincs szerintem semmi gond ezzel a játékkal. Eszement szórakozást kínál, és ránézésre meg se próbálja magát komolyan venni. Egy Zombie Driverrel is el lehetett hülyülni anno nem? Többet nem kell várni.
13.
13.
Kobe24
#8: A németekről volt szó talán azért nem tettem említést az oroszokról?? Vagy te látsz bármilyen oroszról való dolgot a cikkben vagy az elöző hozzászolóéba akinek írtam ezt?
12.
12.
br1Koo
Gratulálok hogy ilyen szépen támogatjátok a honfitársaitokat. Nice!
11.
11.
kredencferenc
Ezt a német témát tényleg ejthetnék már.... már csak ezért is felejtős ez a "játék".
10.
10.
wolfwarrior
#7 Ja de ez nem jelenti azt, hogy ők miattuk következik be a világvége, ők is emberek lehet idővel megváltozott volna a rendszer.Ja kinyírtak 9 mill zsidót, cigányt és egyébfoglyot de attól még lehettek volna pozitív következményei is egy Német győzelemnek.

#8 Oroszokat nem kell ebbe bele keverni főleg, hogy most közük sincs a témáról.
9.
9.
mestermagyar
Az a gondja a magyar fejlesztőknek, hogy nem találják a nagy közönségeket. Igen, lehet hogy születnek nagy címek, de platformerekkel meg retró zsánerek felélesztésével nem mennek sokra.
8.
8.
mestermagyar
#7: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/84/World_War_II_Casualties-hu.svg

Mert a szovjetek nem öltek, erőszakoltak, áldoztak fel, és hurcoltak el mindenkit miközben végig gőzhengerezték egész Kelet-európát. Eleve kezdjük azzal hogy ők maguk szenvedték a legtöbb veszteséget, nem csak kizárólag a németek miatt. Nem mellesleg százezrével folytak a koncepciós perek a háború után.
7.
7.
Kobe24
#4: Lehet, hogy azért jelenti mindenkinél a világvégét mert talán mindenféle munkatáborokat hoztak létre?? Meg aranyosan csak úgy kivégezték a civileket a gáztermekbe meg hasonlókat műveltek a Vh-k alatt. Maybe innen jön az ötlet a játék tervezőknek, hogy azután se álltak volna le ezekkel a dolgokkal ha megnyerik a Vh-t. De biztos nem irtották volna tovább a zsidókat ha nyernek, ugye ?? :DDDD
6.
6.
razipapi
#2: Jó hát igen. Steam tele van olyan játékokkal amiket 10-20 eurokért vesztegetnek és C64 re is szégyen lenne..
5.
5.
godach
Nekem minden jöhet, ami elza típusú. Nekem eddig bejövős.
4.
4.
wolfwarrior
Az a humor része a, hogy a háttér egy fénykép, és miért volt az egyik katona gázmaszk tároló dobozán fehér alapon vöröskereszt és, miért kell mindig a világvégét jelenteni az, hogy a németek nyernek?Nem akarom már most lelőni de valahogy nem fogott meg.
3.
3.
Turley
Miben több ez bármelyik mobilos kocsis flashjátéknál?
2.
2.
logic5
1 forintot nem ér kb...
1.
1.
markoci555
A történet jó nagy hülyeség, de a játék a lényeg. A trailer alapján viszont az sem tűnik nekem valónak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...