E3 2006: Call of Duty 3 bejelentés és videó lokálból!

  • Írta: Daks
  • 2006. május 6.
  • Letöltés
Link másolása
Már eddig is csöpögtek az E3-as érdekességek, de most valami olyan jött, amire nincs gamer aki ne kapná fel a fejét! Megérkezett az első Call of Duty 3 trailer!


Már eddig is csöpögtek az E3-as érdekességek, de most valami olyan jött, amire nincs gamer aki ne kapná fel a fejét! Megérkezett az első Call of Duty 3 trailer!

Az Activision küldte nekünk a 2 perc hosszúságú, 17 megás WMV formátumú videót, mely a Call of Duty sorozat legújabb részét prezentálja a kedves játékosoknak. A játék fejlesztési munkálatait a Treyarch végzi, méghozzá PS3-ra, Xbox 360-ra és Nintendo Wii-re. Persze mindenki joggal teheti fel a kérdést, hogy hol marad a PC-s verzió? Erre a valóban fontos kérdésre nem adott választ a bejelentést hordozó levél, de jó hír, hogy a mozgókép ígérete szerint már idén év végén tolhatjuk a Call of Duty 3-at. A trailer letöltése kötelező! :)

24.
24.
machiaw
Amúgy, naon franko a video, remélem faxa lesz a psp-n
23.
23.
machiaw
márpedig ha a hivatalos oldalon nincs kint a PC, akkor sajna muszály lesz belenyugodni, sorry :S
22.
22.
machiaw
biztos belelépek az arcukba ha nem lesz pc-re :D de megnyugtat h lesz a PSP-mre :D szevaaaa
21.
21.
LACKA0670
ELVILEG KIKÉNE ADNIUK MERT SOKAN NYOMJÁK MULTIBAN!
20.
20.
LACKA0670
KIADJÁK PC-RE A COD3-AT????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

(REMÉLEM!!!)
19.
19.
Bbsaurus
Azé nem tudtok konzolokon lövöldözős játékkal játszani mert a PCsek bééénááák.
18.
18.
DrHentes
ROHAT KIBASZOT PS1-2-3, Xbox,Xbox360 miatuk 3 Call of Duty játék nem lesz PC re!



-Call of Duty Finest Hour

-Call of Duty Big red One

-Call of Duty 3



az Activisionak írni kéne 1 levelet!

Dr.Hentes msn: zsozso1400@msn.com
17.
17.
fojesz
Igazán szar játékuk csak a Spiderman 2 volt. A többi egészen jól sikerült, ahhoz képest, hogy eredetileg DreamCastre portoltak játékokat.
16.
16.
Mast3rmind
Hát... Treyarch-os srácok tettek már le pár szar játékot... pl. a gyenge "Pókember 2" is az övéké volt... de az is igaz, hogy a Big Red One-t ők fejlesztették... komolyan... nem tudom... ez most valahogy nem fogott meg sry...
15.
15.
Halfer
Álom grafikája lesz biztosan és ez magával vonja a nagy gépigényt is :P
14.
14.
Sacagold
Ha a három játékot egy időben adják ki a ba...ák meg! Hogy fogom eldönteni hogy melyikkel játszak? Mert nekem mind a három a kedvenceim közé tartozik!
13.
13.
pstomi
Vajon melyik világhéborus game lesz a legjobb most év végén kiderül!

Ugyanis jön a Medal of honor Airbone, Brother in Arms 3 és a Call of duty 3 és a jelek szerint kb egyszere fog megjelnni eme 3 világháborus FPS.
12.
12.
MAKAY
MÁR ALIG VÁROM!!!! Remélem nem lesz nagy gépigénye ha pc-re is kiadják!!
11.
11.
Halfer
SoniksYsAnd1, nem értek egyet! Ez Call of Duty 3 és nem pedig 1 vagy 2 kiegészítője, mint a Finest Hour vagy a Big Red One. Azok nem folytatások, hanem kiegészítők voltak. Ez a CoD3 viszont a következő rész, amit szerintem is kötelesek kiadni PC-re! Más is van amivel nem értek egyet. Megjelent jó pár Starforce-os játék, volt velük egy kis gond, felháborodás. Azóta van?! Nincs (talán egy-kettő). Volt egy korszaka és nem vált be. De egyet értek azzal, hogy jóval kevesebb PC-s játékot vesz a játékos társadalom. Activision nem hülye, ki fogja adni PC-re!!!
10.
10.
Sacagold
Hát ha ténleg nem jelenik meg pc-re akkor szégyelje el magát az Activision! Ugyanis az első rész először pc-n jelent meg és azon is lett a legnagyobb siker! ejnye ejnye :(

9.
9.
shyfter
Manapság senki nem vesz eredeti játékot Pc-re. Lehet, hogy ezért nem adják ki. Ezt nem játszotta senki, ez a videó csak a grafikát mutatta be, és szép.
8.
8.
wasaby44
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!! KIRÁÁÁÁÁÁÁLYYYY!!!!!
7.
7.
Chocho
Lesz wiim, úgyhogy meglássuk. ;)
6.
6.
Halfer
A részleg a 3-ból nem ingame szvsz. A mozgás teljesen más lesz tuti, szóval addig nem ingame amíg a játékból ki nem vett videórészletet mutatják be.
5.
5.
skiz0
áh, ez ritkán nem render, ez a grafika, ez ingame....

szerintem tuti...
4.
4.
neo92
ha ez nem jelenki meg pc-re esküszöm veszek egy x360at
3.
3.
Halfer
Hát ez a videó nem mutat sokat a készülő 3-ból. Elég korainak tartom, hogy ősszel kiadnák, de ki tudja. Mondjuk ahhoz képest is korai, hogy a 2 még virágkorát éli a mai játékok mellett is. És tényleg, "hol marad a PC-s verzió?" Ne b*ssz*nak ki velünk! (Sry a csúnya szóért!)
2.
2.
Daks
engem az erdekelne, hogy mi van az infinity ward-dal? elvegre ok voltak azok akik kitalaltak a COD-ot! (ugye ugy volt, hogy regen MOH-ot fejlesztettek de az EA-t utaltak ezert kivaltak es megcsinaltak a COD-ot) most az activisiont is otthagytak volna? :(
1.
1.
Myko Alto
Nagyon kicsi a video, rövid sajna és csak render animot prezentál, ami vérszegényre sikerült szerény véleményem szerint... :( de legalább tudjuk, hogy a konzolosok jól járnak :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...