GC 2015: Mozog a Fable Legends is

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 5.
  • Videó
Link másolása
A Lionhead free-to-play szerepjátéka is előkerült Kölnben, most két gameplay videó erejéig nézhetünk bele a Fable Legendsbe. Látszik, hogy a csapatmunka mindennél fontosabb, és ugye itt a keresztplatformos játék sem lehetetlen.

A Fable Legends szakít a korábbi játékokra jellemző single élménnyel, egy online-központú, csapatalapú szerepjátékkal lesz dolgunk. A free-to-play cím Windows 10-re és Xbox One-ra érkezik, keresztplatformos fícsörrel - remélhetőleg még idén.

A Gamescom apropóján két gameplay videót és néhány screenshotot kaptunk.



9.
9.
kastorhun
A Fable a kedvenc játékom, de ez tetszik, visszatértek a mesésebb grafikához és színvilághoz, a zenék most is jóknak tűnnek de ez nem fable.
Szerintem valaki a csapatban kitalálta hogy legyen már Fable mivel akkor többen játszanak majd vele.
8.
8.
DON GONDOCS
Ez ilyen se színe se szaga. Ki kellet volna rúgni aki kitalálta hogy ezt FABLEként adják el. Mondjuk ha átneveznék az se sokat javítana a játékot. Sima akció-kaland játék semmi több. A grafika ugyan szép, de ugyanakkor nagyon műanyag hatása van. Se a falevelek se a fű megnem mozdul csak éppen ha közvetlen rálépnek. Persze ezcsak szőrszálhasogatás.
6.
6.
2. 3. részt végigjátszottam,tetszett is úgy-ahogy de ez nagyon szar... :/
5.
5.
dcba
Mint hatalmas Fable rajongo (anno emiatt dontottem az Xbox mellett, jol rafaragtam) ebben nekem semmi hangulat nem volt. A grafika szep, de a Fable-ben a tortenet mindig is fontos volt. Nem irom le a jatekot, mert akar meg jo is lehet, de sztem ez mar nem lesz az es sztem mar sosem fog az lenni, ami az elso 2 resz volt es hatalmas joindulattal a 3dik resz.
4.
4.
PaprikaJancsi
Nagyon tetszik. A grafika baromi jó, azt sajnálom, hogy látszatra, ha van is, teljesen kiőlték a sztorit. Viszont a játékmenet élvezetes lesz (szerintem), és szerencsére minden elem hozza a Fable fellingjét. Plusz ingyenes lesz, vagyis bárki játszhat vele. Csak ne legyen pay2win.
1.
1.
McDuff
NEM,NEM,NEM,NEM és NEM! nem...fúj,nem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...