GC 2015: 30 perc a Metal Gear Solid V bázisán

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 6.
  • Videó
Link másolása
A tegnap megjelent trailer mellé Kojimáék mellékeltek egy hosszú gameplay felvételt is a Metal Gear Solid V: The Phantom Painről. A videó a Mother Base bemutatására fókuszál.

Játék a játékban: az alábbi videó is megerősíti, hogy a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bázisának menedzsmentje már önmagában is rengeteg lehetőséget tartogat, valószínűleg nem kevés időt töltünk majd el a bővítgetésével. Az új Metal Gear Solid szeptember 1-jén érkezik PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

7.
7.
keiji maeda
#6: akkor nagyon sajnállak ha mások véleményére adsz... én mindig a saját magam döntöm el tetszik-e a játék , nem egy olyan játék van amit lehúztak és számomra zseniális és nagy kedvenc.
6.
6.
tityesz
Ertem en,hogy nem kell megnezni,de ha hezitalok egy jatek beszerzesen,akkor ohatatlanul is meglatok olyan kommenteket peldaul,akik megneztek,es mondjuk azt irjak h de szar. Kozben nekem tetszene lehet,de ezaltal befolyasolva vagyok,hogy ilyen szep magyarosan fejezzem ki magam :)
5.
5.
keiji maeda
#1: esetleg csináld úgy mint én , ha tudod hogy érdekel egy játék és be fogod szerezni, akkor ne nézz meg róla semmi traliert meg videót , hiszen senki se kötelezz rá hogy végignézd ugyebár ?
4.
4.
a.fenybenjaro
szerintem ez a vidi kb egy kis morzsája a teljes játék tartalmának szóval no para, lesz itt még meglepetés bőven.
3.
3.
azureknight0715
#1: Ebben semmi spoilert nem mutattak csak azt szemléltették hogy mennyire sok lehetőségünk lesz a bázisunk kialakításában + az online része hogy fog működni.
2.
2.
simon 555
#1: Ez a 30 perces gameplay videó kevésbé spoileres mint az eddigi trailerek...
Történettel kapcsolatban semmit nem mutat, csupán játékmechanikát.
1.
1.
tityesz
Legkozelebb tegyenek mar fel teljes vegigjatszasos videokat a megjelenes elott,annyira jo lesz...faszer talaltak ki ezeket a gameplay videokat,miert nem volt eleg a trailer?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...