GC 2015: Divinity: Original Sin EE trailer

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Friss előzetest kapott a hamarosan konzolokra is megjelenő Divinity: Original Sin - Enhanced Edition. A PC-re egy évvel ezelőtt bemutatkozott játék PS4-es és Xbox One-os változata az év végén érkezik.

Vadonatúj kedvcsinálót kapott az év végén konzolokra is megjelenő Divinity: Original Sin - Enhanced Edition. A PC-n már bemutatott akció-RPG friss trailere a konzolos változatok főbb újdonságait mutatja be.

A videóból kiderül, hogy teljesen újratervezik a játék kezelőfelületét, ami így jobban passzol majd a kontrollerekhez. Kapunk online és osztott képernyőn is játszható kooperatív módot, illetve több végkifejlet kerül a játékba. A grafika is ráncfelvarráson fog átesni, így mindkét konzolon 1080p felbontást ígér a Larian Studios.

A feljavított Divinity: Original Sin emellett több órányi bónusz tartalommal fog megjelenni, rengeteg új küldetést és kihívást teljesíthetünk, miközben eddig nem látott helyszínekre is el fogunk látogatni. Megújul a craftolás rendszere is, továbbá összességében nagyobb kihívást nyújt majd a játék, többek között az újonnan érkező ellenfeleknek hála.

A fejlesztőcsapat azt is megerősítette, hogy az Enhanced Edition PC-n, Mac-en és SteamOS-en is elérhető lesz, akik pedig már rendelkeznek az eredeti változattal, azok ingyenes frissítés keretein belül juthatnak hozzá a változtatásokhoz.

1.
1.
Drazhar
Baromira érdekelne ez a játék, de nincs fölös 100+ órám sajnos :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...