GC 2015: Új Until Dawn-előzetes érkezett

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A hónap végén debütál a Supermassive tinihorrorja, az Until Dawn, aminek friss előzetese a játékbeli ok-okozati összefüggésekre igyekszik felhívni a figyelmet. Döntéseinknek ugyanis súlya lesz, és bizony mindenre kihatnak.

Augusztus 28-án debütál a Supermassive Games PlayStation 4-exkluzív horrorjátéka, az Until Dawn, amiben egy nyolcfős baráti társaságra vadászik egy sorozatgyilkos. A játékban fontos szerepe lesz majd a meghozott döntéseknek, a pillangóhatásnak köszönhetően ugyanis minden döntésünknek azonnali és hosszú távú hatása lesz, így a történet újbóli végigjátszásai során is újabb és újabb meglepetések érhetnek minket. 

A játék legújabb előzetese is pont erre hívja fel a figyelmünket:

6.
6.
Spectrum
Én előrendeltem, ha egy Heavy Rain szintű túlélőhorroral játszhatok, akkor ne pofázzanak, hanem fogják és vigyék a pénzem. :-D
5.
5.
giga321
Ajjjjj annyira király lenne ha mi irányítanánk inkább azt a pszihopata sorozatgyilkost. Nekem akkor instqbuy lenne. Kár, hogy senki nem csinál ilyet. Tök jó lenne vadászni a fiatalokra és különböző csapdákat állítani meg mindenféle brutális fegyverekkel eltenni őket láb alól. Szép sorjában levadászni őket, megvárni míg elszeparálódnak egymástól. Csapdát állítani, kínozni stb. Lehet betegnek tűnök, de én kivagyok éhezve egy ilyenre. Mindig csak mi vagyunk az áldozatok, meg nekünk kell túlélni és menekülni. Egyszer belebújnék már a másik fél bőrébe is. No mind 1. Ez sajnos gondolom még nem lesz egy jó ideig. Ráadásul ez a választható lehetőség mint a heavy rain stílus nem jön be. Egyedül a teltale játékoknál jön be. Nagyon interaktív sajnos.
4.
4.
Drazhar
Komolyan mondom, ezért a címért baromira kellene egy ps4 :D
3.
3.
lacinho01
Heavy rain, Beyond two souls, The walking dead,
The wolf among us. Ha valaki játszot ezekkel vagy csak egyikkel tudhatja mire számithat. Nem kell félni jó lesz, első végigjátszásra biztos. Hogy többszöri nekifutásra is hogy megtud mi lesz ha mégtöbben vagy mindenki megmenekül? Na az kérdéses. De az order 1886- tal nem lehet egy lapon emlegetni azt már most mondom.
2.
2.
Yanez
#1: De az Order nem az ilyen játékmechanikára épített, illetve átestek a ló túloldalára. Erről viszont tudkjuk, hogy ilyen lesz, így kizárt az akkora csalódási faktor, mint a The Order esetében. Legfeljebb akkor jöhetnek panaszok, ha rövid lesz.
1.
1.
PaprikaJancsi
Szerintem ez egy 7 pontos játék lesz. Nincs nagyon gameplay, ebbe a hibába esett az Order is. Majd meglátjuk, tud-e a közepes élménynél többet nyújtani.
Ez a trailer meg nem volt nagy szám. Mivel már nagyon sok gameplay kikerült.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...