DotA 2 - 24 főre emelik a játékoslimitet

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 8.
  • Hír
Link másolása
Seattle-ben jelenleg is zajlik a The International Dota 2 Championships 2015, ahol a Valve bejelentette, hogy a jövőben az egyéni meccsek játékoslimitét 24 főre emelik meg. Ez hatalmas ugrás a korábbi 10 játékoshoz képest.

A napokban nagy átalakuláson megy át korunk egyik legnépszerűbb MOBA-ja. DotA 2: Reborn azon túl, hogy már a Source 2 engine-t használja, immáron 24 fős meccseket is támogat, ami hatalmas ugrás a korábbi 10 játékoshoz képest.

A funkció az egyedi mérkőzésekre érvényes, várhatóan a jövő hét folyamán mindenki számára elérhető lesz. Ilyen játékostömeg esetén a korábbi szabályok értelmüket vesztik, a csapatoknak teljesen át kell alakítaniuk a stratégiájukat, mindazonáltal érdekes lesz látni, hogy a profik mit kezdenek a helyzettel. 

19.
19.
Brenor
#18: Túlságosan fennhordják az orrukat a dotások, mert ők úgymond "hardcore mobat" nyomnak és ezért, nekik ez az élvezet, hogy másokat fikázzanak aki más mobat játszik az egy casual lúzer... Holott én nem a játékosokat szidtam, hanem a játékfejlesztőket, mert másba kéne energiát fektetniük nem a dotába, és tudjuk jól mibe kéne...
18.
18.
B.V.Ampire
a Dota-t anno próbálgattam, mivel egyedül csináltam, így a botharcoknál tovább nem jutottam. Próbáltam emberek ellen, de eléggé letaglózó, mikor 5 emberből három kilép és maradtok ketten öt ellen. Arról nem is beszélve, mikor bekempelnek a respawn helyre és kirángatnak lánccal és szarrá aláznak. Alapból a játékkal nincs gondom a tapló közösséggel annál inkább. A mechanika nehéz, de tanulható a buildelés meg olyan, hogy ha nem azt veszed, amit mindenki más az adott karakterhez, akkor máris leszólnak, mint a sz*rt. Utána próbáltam a Smite-ot, amit a mai napig játszok, de csak azokat, amikhez nem kell nagyon csapat (arena, assault...úgy értem a nem kell nagyon csapat dolgot, hogy tényleg nem akkora gond, a terület miatt, ha mondjuk ketten bénáznak, mert valamennyire még mindig lehet a hátatokon vinni a meccset, akár három emberrel is.). Ezen kívül még HotS-cal játszok. Hogy miért írtam ezt az esszét? azért, mert látom megint megy a nagy háborúzás (milyen meglepő) és arra akarok kilyukadni, hogy mindegyik játékban van valami egyedi. Hülyeség ezt meg azt fikázni, mint ahogy a focista sem fikázza az amerikai focist. Más játék, más felépítés, de attól még egyik sem szar...
17.
17.
Trapyd
#16: Maradjunk annyiban, hogy a játékmódok variációk 1 témára (Smite al össze se hasonlíthatók)(ability draft ban van kraft rendesen). Hosszú vagy rövid meccs? HoS ban is vannak hosszú meccsek, (még, ha nem is 1 órás) ha 2 hasonló kaliberű csapat van. Nem muszáj észrevenni, hogy hiába nincsenek benne tárgyak, vannak benne talentek és ezek hasonló szerepet töltenek be. Utána lehet számolni, ha már nagyon a számokkal dobálóztok, hogy hány féle variáció lehetséges. Főleg, hogy ugye a HoS ban van trait és 2 féle ulti közül választhat az ember. Hiába mondjátok, hogy a talentek nagy része használhatatlan, rosszul látjátok. Ilyen alapon én is mondhatnám, hogy a DoTA tárgyainak nagy része használhatatlan. Ugyanolyan butaság lenne.
16.
16.
br1Koo
#15: Pont ettől vagy casual, de mindegy. Lehet hogy a játékmenet full ugyanaz, sőt még a pálya is, de egyébként minden fel van újítva, frissítve, azt nem hiszem hogy például a dota 1-ben ennyi játékmód volt, az eventekről nem is beszélve. A Valve foglalkozik a játékkal, így érdemes vele komolyabban játszani, mert mindig kapsz infókat egy-egy versenyről, bajnokságról, frissítésről. Arról nem is beszélve, hogy sokkal nagyobb élmény tápolni egy hosszú meccs alatt a karakteredet, hogy le tudd győzni az ellent, és még ha vesztésre is állsz a fenti videó tökéletes példa rá, hogy vissza lehet hozni.
15.
15.
Brenor
Úgy bírom mikor a kis dota 2 fanboyok elkezdenek személyeskedni, holott én nem szidom a dota 2 játékosokat! :) Csak a játékot kritizáltam és úgy érzem jogosan tettem, mert a valve-nek már a half-life 3-t kéne csinálnia, minthogy ezzel foglalkozzon és amilyen ötletes volt a half-life 2, portal 1-2 és a team fortress 2 olyan öltelennek érzem ezt, mert láttam már dota 1-s videókat és egy az egyben olyan, mint 2.
De ez a személyeskedés nagyon szánalmas ez olyan mintha bf játékosként a cs-t szidnátok, mert ott nincsenek járművek és ezért casual majmok a cs-sek. Most attól, hogy nincs türelmem 1 órát folyamatosan itt ülni és jobban szeretem a pörgős meccseket még nem leszek büdös casual csak más az ízlésem.
14.
14.
YTy
Ahhoz, hogy a profik komolyan vegyék versenyt is kellene rendezni ezzel a moddal, különben csak pubban fogják tolni, ahogy az ability draftet.
13.
13.
anarchoid
#10: hots a legbutabb moba ever , nincsenek targyak, nehogy megzavarja a casualok agyat a sok variacio... HAHAHAHAH szanalmas
12.
12.
br1Koo
#10: Mi az élvezetesebb? Talán az a bajod hogy egy büdös nagy casual vagy és a dotát elindítva semmi esélyed nem volt, mert barátok híján senki nem vezetett be a játékba, így hamar feladtad. De bezzeg a HotS!!!
11.
11.
Cuppak
#10 :)))), újra van skinelve? Igen, mellette még rengeteg változtatás, arról nem is beszélve hogy ha dota 2 sokkal másabb lenne akkor már nem dota lenne.
10.
10.
Brenor
Nem is beszélve arról, hogy az egész dota 2 nagyon ötlettelen, dota 1 újra skinelve és kész. Hots-ba legalább van némi ötlet és élvezetesebb.
9.
9.
Brenor
Inkább a half-life 3-t csinálná a valve, minthogy ezzel a játékkal szórakozzon. Szánalmas az egész valve fejlesztő brigád.
8.
8.
anarchoid
vegigneztema kozvetitest, nem szokasom nezni de ez most kolosszalis volt , irgalmatlan nagy kombok es tomeges harcok, marhajo volt
7.
7.
Dercsi
#6: Én nyélből az összeset lehalkítom az elején :) Nekem annyira ez a 12v12 nem jön be, de a Dotát imádom, úgyhogy akár még jó is lehet...
6.
6.
anarchoid
eddigis imadtama dotat, de most nemtom milessz ;)az eddigi 5 ruszki helyett 12 fog ott gagyeraszni ? AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
5.
5.
br1Koo
uramisten milyen comeback :_D
4.
4.
Cuppak
#1 12 v 12 főre emelik a max játékos számot.
3.
3.
Cuppak
2.
2.
Drazhar
Sose Dotáztam, csak öcsém szokott, totál nem is értek hozzá, de ezt a videót megnéztem. Amit a végén, 38. perctől lenyom a zöld csapat az eszméletlen!
1.
1.
markoci555
Tehát most mi van?
Ez nem ilyen tartalék, hanem egyszerre játszik 12-12 ember?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...