Fable Legends - hamarosan indul PC-s béta

Link másolása
Xbox One-on már egy ideje zajlik a Fable Legends zárt bétatesztelése, PC-sek azonban csak ebben a hónapban tudnak majd becsatlakozni. A kattintás után mutatjuk hol lehet rá jelentkezni.

Nem kell sokat várni már a Fable Legends PC-s bétájára, mivel a Lionhead Studios bejelentette, hogy ebben a hónapban a Windows 10-es zárt teszt is elindul. Ha jelentkezni szeretnétek a kipróbálható változatra, akkor erre az oldalra kell ellátogatnotok.

Habár a Fable Legends merőben más lesz, mint a korábbi részek, érdekes kísérletnek tűnik, azt meg kell hagyni: a free-to-play, PC-re és Xbox One-ra is megjelenő játékban négy játékos harcolhat egy ötödik ellen, utóbbi lesz a gonosz, aki csapdák és szörnyek sorával próbálja megnehezíteni a kalandorok életét. A megjelenés valamikor idén várható.

1.
1.
hedzsooo
Lehet nem lesz ez rossz játék, csak felesleges FABLE címmel kiadni szerintem és a korábbi részek rajongóit ezzel csak magukra haragítani, ellenszevet váltani ki belőlük csupán... FABLE címről nekem is pl. sokminden jó eszembe jut, de nem ez az izé...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...