Készül a Diablo III következő kiegészítője?

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Az IGN-nek tűnt fel, hogy a Blizzard karrier oldalán egy eddig be nem jelentett projekthez keresnek művészeti vezetőt. A leírás szerint nem árt, ha alaposan ismerjük a Diablót. Jön az új kiegészítő?

Árulkodó álláshirdetésre bukkant az IGN csapata a Blizzard honlapján. A leírás szerint a mostanában az új World of Warcraft kiegészítővel, a Legionnal, a Hearthstone-hoz folyamatosan érkező tartalmakkal, a készülő Overwatch-csal és a Heroes of the Storm frissítéseivel is foglalatoskodó Blizzard ugyanis egy olyan új, eddig be nem jelentett projekten dolgozik, ami erősen kapcsolódik a Diablo-sorozathoz.

Miután a Reaper of Souls már több mint egy éves, és a World of Warcraft következő kiegészítőjét Kölnben már bemutatták, nem lenne meglepő, ha a Blizzard az idei, november elején kezdődő Blizzconon leplezné le a Diablo III következő kiegészítőjét.

2.
2.
zsocwargear
Update: Blizzard has sent Polygon a comment on the job listing. "We don’t have any additional information to share," a spokesperson stated. "We’re always working on different projects and developing new ideas, but we don’t have anything to announce at this time. . ."
http://www.polygon.com/2015/8/10/9127941/more-diablo-is-coming
1.
1.
selejtes
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...