Leállnak a PES 2014 szerverei

Link másolása
A Konami bejelentette, hogy idén novemberben leállítják a PES 2014 szervereit, így a továbbiakban elérhetetlenné válik az online mód. A játék ettől még természetesen játszható marad offline módban.

A Pro Evolution Soccer 2014-es epizódja az első Fox Engine-nel készült PES-játék volt, és még kétéves sincs, így kissé meglepő, hogy ilyen korán leállítja a játék szervereit a Konami. Az indoklás szerint szükség van az erőforrásokra, és a vállalat inkább a tavalyi és az idei kiadásokra szeretne fókuszálni. A játék online módjai november 17-től válnak elérhetetlenné, de természetesen offline módban továbbra is játszhatunk majd meccseket.


A 2016-os epizód egyébként idén kicsit korábban, szeptember 16-án jelenik majd meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Hamarosan ki is lehet majd próbálni a PES 2016-ot, mivel holnapután válik elérhető a demó.

16.
16.
shatterhand
8#
Kane & lynch 2 Online demója meg most is megy. Kemeny par ember tolja es az csak egy demo!
14.
14.
SLi
#10: Ha igaz a 250-500 ember platformonként, akkor nagyon nem lesznek előrébb.
13.
13.
logic5
Leszarom, csak a BF3 szerók maradjanak :D
12.
12.
Tokodboy
Remelem hanarosan lehizzak a rolot miutan kijott az mgs. Az aljalmazottak meg talalnak ujra egy normalis munkahelyet.
11.
11.
Beniciodeltoro
A PES14 volt a leg elcseszett focis játék amit kipróbáltam, még jó hogy leállítják a szervereket, a PES15 már elég jó lett.
Én úgy vagyok ezekkel hogy ha meg van az új, akkor a régit elő sem veszem, így leszek a fifával is, ha meg lesz a 16 akkor a 15 már felejtős.
10.
10.
De azert nyilvanvaloan az uj reszt.szeretnek jobban tolni, meg ha nem is annyian csapattak a regebbieket...
9.
9.
SLi
Hol mondták amúgy hogy 5-6 éveket fogják üzemeltetni ezeket a szervereket?
Szerintem teljesen feleleges is lenne, nyilván megnézték mennyien játszanak még vele, a Pes közösség amúgy se túl nagy, javarésze úgy is szinte rögtön vált az ú j részre, pc talán kivétel a moddolás miatt valamennyire, azért ez nem olyan mintha mondjuk a az új Mortal megjelenésekor lelötték volna az Injustice szervereket.
Mégegyszer nem védeni akarom öket, nem feltétlen korrekt, valami kompenzáció mindenképp járna a játékosoknak, de azért minden döntés mögött a játékosokkal való szándékos kitolást látni talán túlzás ,nyilván nem ellenségeik a saját vásárlóiknak, nekik sem jó, hiszen minden ilyen döntés árt a cégnek, rossz reklám ha ilyenek jelennek meg hogy bezár meg leállyt dolgokat.
8.
8.
patka21991
nekem ez a jatek meg volt ps3-ra a plusz miatt. kb. fel eves volt a jatek es tudjatok hanyan voltak online? 250-500 ember. cod mw3-ban tudjatok mennyien voltak online a minap? 24 ezren.
ertheto h leallitjak. ennyi emberert felesleges a szerver.
7.
7.
dcba
Nyilvan azert allitjak le, h vegye meg a marha az uj reszt ha jatszani akar. En nem jatszottam meg soha focis jatekkal, de gondolom akkorat nem lehet benne ujitani, h mindig megerje megvenni az ujabbat, viszont ha elerhetetlenne teszik az online-t, akkor ugyis a rajongok atmennek az uj reszre es nincs olyan, h vki evekig jatszik egy adott resszel. Szemet dolog, de ertheto huzas, ha nyakkendos fejjel gondolkozik az ember.
6.
6.
TheNick
Egyre jobban utálom őket, pedig a 15-nél adtam nekik egy esélyt...
5.
5.
randall13
Na, ezért lesz kötelező internetkapcsolat az új NFS-ben :) Tessék csak megvenni az újabb részeket.
3.
3.
mestermagyar
2.
2.
Danka76
Én ugy tudom hogy csak a PES 2015 jelent meg a jelenlegi uj generácios konzolokra.
Ha minden igaz.
1.
1.
Yanez
Ez de nagy szemétség! Van aki egy résszel éveket játszik, így pedig rákényszerül megvenni az új részt, mert valljuk be, az offline móka hamar unalomba fullad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...