Készül a Resident Evil 2 Remake

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 12.
  • Hír
Link másolása
A Capcom hivatalosan is jóváhagyta a Resident Evil 2 Remake ötletét, azaz tényleg felújítják a klasszikus epizódot. A rajongók kitörő ovációval fogadták a bejelentést, hamarosan jönnek az első részletek.

Vállveregetés jár a Capcom döntéshozóinak, elvégre tényleg felújítják a Resident Evil 2-t. Yoshiaki Hirabyashi producerként karolja fel a projektet, itt a rajongóknak szánt üzenete:


A rajongók üdvözölték a hírt, rengeteg pozitív visszajelzés érkezett a Resident Evil Facebook-oldalára. Hirabayshi így fogalmazott: "A Capcom Japan csapata igazán nagyra értékeli a rajongók szenvedélyét és támogatását, mi mindent megteszünk, hogy kielégítsük a fanok kívánságait."

Ugye emlékeztek még, hogy a hónap elején a kiadó kikérte a rajongók véleményét egy esetleges Resident Evil 2 Remake-kel kapcsolatban. Nos, a japánok fejet hajtottak a nép akarata előtt.

Érdekesség, hogy egy ideje készül már egy olyan rajongói projekt, amelyben a Resi 2-t írják át az Unreal Engine 4 alá.

További információk hamarosan.

22.
22.
Spectrum
#16: Minden céget jobban érdekel a profit, mint a játékosok tisztelete.

A játékosok tisztelete a PR-osztályra tartozik, a fejlesztők pénzt akarnak látni. Ilyen mocsok világ ez. :-)
21.
21.
GAMEROD
Ha hátulnézetes vacak lesz, a mai tömegével szaladó és csak simán kilégzés hangú zombikkal akkor nem érdekel. Hozza vissza az eredeti hangulatot a klasszikus botorkáló és félelmetesen hörgő zombikkal.
17.
17.
DON GONDOCS
#15: Azért meglepődnék ha kiadna a capcom egy remake és remastered verziót ugyanabból a játékból. az egyik bisztos veszteséges lenne.
16.
16.
l4cyk4
#12: Abban igazad van, hogy nem helyes ilyen kijelentéseket tenni, de ne csinálj úgy mintha minden ok nélkül tartanának az emberek a hasonló alternatíváktól. A Capcom is bizonyította már, hogy a profit jobban érdekli őket, mint a játékosaik tisztelete.
13.
13.
Gora
Volt szerencsèm kipróbálni vmi demó fèlèt de az a Unity engine-t hasznàlta ès hát nem volt vmi nagyszám. Persze azóta fejlődhetett a dolog de azèrt jó lenne ha a franchise gazda kezeiből csipegethetne a jó nèp. Szerintem ezek többet èrnek mint az agyatlan lövöldèk amik Resi cimszó alatt a 4.-k után megjelentek de ez a saját vèlemènyem.
12.
12.
Spectrum
#10: Vagyis adott a szarnak egy pofont, mert a konkrét ügyletről nem tud semmit. Miért kell már látatlanban is fikázni egy kiadót?

Solomon, ha a mai játékokat visszavinnénk 10 évvel ezelőttre, bizony hatalmasat tarolnánk vele. :-)
11.
11.
Yanez
#4: Még hiszel az ilyen Yanez csodákban? Amúgy nagyon el vagyok már szokva a klasszikus RE játékoktól, amire a RE remasteted az elő példa. Valahogyan unom azt a sok ide-oda járkálást...
10.
10.
l4cyk4
#6: Az én meglátásom szerint nem a támogatást kritizálta, hanem annak egy estleges, etikátlan formáját.
9.
9.
crytek
Na végre , csak rájöttek hogy nem is kell dolhozni és ömlik a pénz.
Ez sokkal jobb lesz mintha ők csinálták volna. A Resi 4 hd is egy fos lett a rajongói ami kb soha nem lesz kész sokkal szebb.
7.
7.
#6: Egy igazság van: minden SZ*R
...
Azért ha most visszamennénk 10 évet mi ketten és mutatnánk az akkori játékostársadalomnak csak egy szimpla kis tavalyi Thief-et szerinted nem válnánk instant milliomosokká? :D
5.
5.
Pain
Akkor ez most nem egy olyan jóféle Remake, mint az első rész esetében? Mert ez így nagyon gány. Az a rajongói mod teljesen kiöli az eredeti hangulatot a játékból(már ha ez az amiről van gameplay a youtube-on) Egy rendes változatot szeretnék, mint az 1. rész esetében, változatlan irányítással!
4.
4.
Micsoda klassz kis hír, én szeretettel várom a további információkat.
Bárcsak utána még a 3 is terítékre kerülne, talán Yanez bepótolná akkor...:D
1.
1.
Matt8888
Ezt a sok a pofázást.. -_-"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...