Androidra is megjelent a Fallout Shelter

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 13.
  • Hír
Link másolása
A hosszúra nyúlt várakozás véget ért: végre az androidos mobilok és táblagépek tulajdonosai is lecsaphatnak a Fallout Shelterre. Az ingyenes mobilos spin-offban egy földalatti túlélőbázist kell menedzselnünk.

A Bethesda augusztus 13-ra ígérte az androidos Fallout Sheltert, s ha a naptárra pillantotok, láthatjátok, hogy eljött a jeles nap. A 2D-s alkotásban a saját bázisunkat menedzselhetjük, a túlélőink boldogulása is a mi kezünkben van. Berendezhetjük a Vaultot, eljárhatunk portyázni, lényeg az, hogy emberkéink boldogak legyenek.


A Fallout Shelter iOS-en már több hete elérhető, már 70 millió letöltésnél jár, vélhetőleg a rivális mobilplatformon is nagy népszerűségre tesz szert.

A 141 MB-os alkalmazást a Google Áruházból érhetitek el -  teljesen ingyen!

7.
7.
Intricate
Baromi jo kis game :) Bar a Fallout 4-et jobban varom :)
6.
6.
PaprikaJancsi
Nekem nagyon tetszik, eléggé leköti az embert, ami egy mobilos címnél nagy szó, mivel egyik rosszabb, mint a másik sajnos. :'(
5.
5.
anarchoid
Nekem eppen lemerult a keszulekem, szoval felpattintottam BLUESTACKS -ot .. es lass csodat , faszan megy PC-n is a gamma ;)
4.
4.
markoci555
Kicsit megijedtem, hogy nagyon nagy tárhelyet igényel, mert rögtön kiírta, hogy csak wifi-vel töltöm-e. De csak 150 mega vagy mennyi.
3.
3.
godach
#2: Jó az pedig ha húzod. Szexnél is, ha tízről sikerült tizenötre felhúzni az időint, egy plusz cigivel :P
2.
2.
logic5
SZVSZ nem vesztettél sokat iOS-en kipróbáltam, nagyon vontatott.. Egy mobiljátéknál, ahol nem sok időd van játszani, mert épp utazol, vársz valamire/valakire, nem jó az ilyen elhúzott gameplay. De ez az én véleményem.
1.
1.
Gorrister
Nem szoktam mobilos címek miatt sírni, de most nagyon bánom, hogy nincs lehetőségem játszani ezzel a játékkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...