Ilyen lesz az SW: Battlefront Supremacy módja

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Múltkor bemutatkozott a Blast és a Fighter Squadron játékmód, ma pedig a Battlefield-sorozatból ismert Conquest galaktikus nagytestvére, a Supremacy is, amiben Darth Vader, Luke Skywalker és Boba Fett is színre lép majd.

A Star Wars: Battlefront is megkapja a maga Conquest játékmódját, csak itt Supremacynek nevezték el a készítők. Ebben a játékmódban hatalmas csatatereken csapnak össze a birodalmiak és a lázadók, a helyszíneken pedig öt ellenőrzőpont lesz elszórva. A mérkőzések kezdetén mindkét fél kettő-kettő ilyen pontot tart fennhatósága alatt, így a feladat, hogy 10 perc alatt megszerezzük valahogy az ötödiket. Egyszerre csak két pontot ostromolhatnak a csapatok, így az nem eshet majd meg, hogy néhányan az alig őrzött harmadik pontot könnyedén elfoglalják.

Ebben a játékmódban fontos szerep jut a járműveknek, illetve a játékbeli hősöknek, mint például Darth Vadernek, Boba Fettnek és Luke Skywalkernek. Mindannyian speciális képességekkel fognak rendelkezni, így például a Sötét nagyúr jó választás lehet egy bázispont megvédésére, míg az ifjú Luke és Boba Fett mozgékonyságának köszönhetően az ostromok során nyújthat nagyobb támogatást.

A méretes térképeknek köszönhetően mindig a csaták közelében fogunk újraéledni, de amiatt se kell aggódni, ha járműveket kell használnunk, hiszen bármikor bepattanhatunk egy AT-ST-be, egy TIE-Fighterbe vagy X-Wingbe is.

A Star Wars: Battlefront november 17-én kerül boltokba, PC mellett PS4-en és Xbox One-on.

1.
1.
strike19
Nekem egyre jobban tetszik ez a játék.Igaz elején mikor kiderült ez az a játékról elment a kedvem tőle.De most lasan újra sikerül leleket verni belém.
Mondjuk az első tesztek kiváncsi leszek.De szerintem a későbbiekbe biztos instant get lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...