Battlefront - nem érdekli a kampány az embereket

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 15.
  • Hír
Link másolása
A DICE már többször is elmondta nekünk, hogy eleve nem szerettek volna egyjátékos kampányt tenni a Star Wars: Battlefrontba, Peter Moore jóvoltából pedig arra is fény derült, hogy miért döntöttek így.

Habár egyedül is játszhatunk majd az új Battlefronttal, hagyományos kampány nem lesz a játékban, a DICE nem is szeretett volna ilyet, mondván, hogy a Battlefront-sorozat mindig is a multiplayerről szólt. Ehhez az is hozzátartozik - legalábbis a cég operatív igazgatója, Peter Moore szerint -, hogy a legtöbb embert nem is érdekelné a kampány.


Moore szerint "az adatok" azt mutatják, hogy a multiplayer-centrikus játékoknál csak nagyon kevés embert érdekel az egyjátékos rész, ezért nem is foglalkoztak vele. Hozzátette, a fejlesztés kezdetén, évekkel a megjelenés előtt kell az ilyen kérdések kapcsán döntést hozniuk, és ilyenkor mindig az aktuális számokra figyelnek - aztán persze változhat a helyzet.

Erre hozta fel példaként a Star Wars: The Old Republicot, amit akkor kezdtek el fejleszteni, mikor a havidíjas MMO-k éltek és virultak, és mire elkészültek vele, a free-to-play modell lett a zászlóvivő. Át is kellett alakítani a játékot.

88.
88.
FaR1
Gyertek csatlakozzatok a csoportunkba és fejtsétek ki a véleményetek a játékról! smile hangulatjel
https://www.facebook.com/groups/1492165401023158/
79.
79.
Hunork
77.
77.
Hunork
Szánalmas vagy, tudod?
75.
75.
Hunork
Tényleg? Akkor teis tudsz csinálni egyet... hajrá!
73.
73.
Guba32
Nem akarnak már költeni a cégek kampányra is meg multiplayerre is.Szinte már nincs is játék,amiben mindkettő kiemelkedő lenne.Így egy teljes játék áráért vagy ezt kapod,vagy azt...Semmi baj,majd EA Access-be tökéletes lesz egyszer...
72.
72.
Tokodboy
Komolyan ezeket a mobilokat kis kinai gyerekeknek talaltak ki okyan pici a billentyuzet hogy normalis meretu ujhal nem lehet eltalalni a betuket.
71.
71.
Tokodboy
Aki a cod rovidseget fikazza annak felmyitnam a szemet hogy miiert us rovid a kampany. A cisokban olyan iszonyat mennyisegu minosegu latvanyos akcio van amit minden reszre kitalalni komolyan mondom muveszet. Arrol n is beszelve hogy megvsinalni sem felora. A masik meg hogy ha egy cod kampany 20 oras lenne ilyen mennyisegu latvanyos akcio mellet sokan a felenel abbahagynak mert unalomba fulladna.
69.
69.
Kobe24
#68: Akkor segitek nezd meg youtuben nagyon hasznos kis oldal megtudod nezni hogy ugyanaz a single es a multi meg a palyakban sincsen kulonbseg.
68.
68.
Thevon
#66: Még ha ki is akarnám próbálni,már mindegy mert a Gamespy megszűnt,és a szervereket lelőtték szóval mindegy.
66.
66.
Kobe24
#54: De te milyen hulye vagy -.- jatszal mar ujra vele ugyanaz a multi resze mint a single jezusom ennyire nem ertitek meg ezt a reszet a dolognak ???
65.
65.
Kobe24
#53: kimoderált üzenet
64.
64.
Hunork
Szóló módok lesznek benne(Survival és Missions), de csak pár 10zen éves lesz a multiba és nem lesz host keresés se a Battlefieldekhez hasonlóan.
63.
63.
shatterhand
Moh,cod ,10-15 eve meg engem is érdekelt a sztori. De csak mert nem volt ps2-n komoly multira lehetőség. Azota meg kimultiztam magam ps3-n. Most meg mar egyik se erdekel mert nem tudnak ujat mutatni. Klanmeccs konzolon utoljára mw2-nem meg killzon2ben volt. Azota csak quick Joint,ellazulni fel orat,mig fel nem huznak.
Szamomra itt tart a mai konzolozas. Ugyis befejezem mar es nem erdekel mibe mit nem tesznek.
De nem is emelnek ki korszakokat mikor volt jo. Mindig volt vmi. A fiatalabbak meg máshogy elik meg.
62.
62.
adamsfamily
Amikor megjelentek az első részek a legnagyobb pozitívumuk szerintem az volt,hogy jól el lehetett velük lenni egyedül is,de rokonokkal gyakran játszottunk kooperatívban és a 2. rész kampány és conquest módja alkotta a játék lelkét.Az egyetlen ami miatt érdekelt volna az a kampány mód volt,hogy egyedül is játszhassak vele és legyen is értelme játszani vele.Hogy őszinte legyek engem hidegen hagy a multi,mert az x360-as korszak közepén ráuntam.Úgyis csak a sok anyázó 10-12 évessel van tele,akik agyvérzést kapnak mindentől.A sok kilépésről,meg host keresésről meg ne is beszéljünk,mert 2015-ben még a GTA 5-ben is ezt tapasztalja az ember,ami azért egy elég nagy költségvetésű cím lett.
61.
61.
shatterhand
Az eredeti garda fejtette ki bővebben miert rovidek a sztorik.
A bo2 treyarch. Egyszer megfogadtak a tanácsot es rafekudtek hosszabb sztorira.
De emlékszem mikor par eve 7-8oras sztori még fikaalap volt hogy "ez rövid".
60.
60.
Hunork
A Black Ops 2 8 óra, plusz 8féle vége van. Csak a fejlesztőn múlik az egész.
59.
59.
Neo1989
#58: A COD azért rövid mert egy évente megjelenő brand-röl beszélünk v is nincs idejük 20 órás kampányokat csinálni. Ezt bizonyítandó az első még 12 óra volt.
58.
58.
shatterhand
52#
Szted mi alapjan dontik el? Trofea rendszer,online adatkuldes,stb.
Cod sztorik is emiatt rovidek. Megvan nekik hogy hany százalék játszotta vegig egyaltalan kuldikre lebontva.
57.
57.
Hunork
12 map lesz alapból(+2 ingyen decemberben).....
56.
56.
#50 Te meg majd ne a 60 euros, hanem a 120-asat vedd, ugy talan a 10.terkep.melle majd kapsz meg 3-mat ami ugyanaz mint az elozoek, csak nagyobv vagy kisebb...
54.
54.
Thevon
#53: Képzeld én meg a Battlefront 2-őt,csak azért vettem meg évekkel ezelőtt PS2-re,mert az 1 személyes kampánya érdekelt,a multis része meg egyáltalán nem érdekelt,gondolkodtam rajta régen,de inkább hagytam a francba...
53.
53.
Hunork
Képzeld okos gyerek, a Battlelog küld adatot az EA-nek, hogy ki, mivel és mennyit játszik....
Nem kell ide BF féle 5órás, klisés fos. A Battlefront az első rész óta ,ultis játék.
52.
52.
DON GONDOCS
Dejóhogy ők jobban tudják mi kell a játékosoknak mint ő maguk. Ha mernének egy felmérést készíteni, akkor is ezt állítanák?
50.
50.
Kobe24
kimoderált üzenet
45.
45.
Kobe24
#32: kimoderált üzenet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...