E3 2006: Két új Final Fantasy XIII készülőben

  • Írta: Daks
  • 2006. május 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Nos kérem-szépen, fél órával ezelőtt hivatalosan is megnyitotta kapuit az E3. A konferencianapot a Square Enix kezdte, 1 óra múlva pedig színre lép a Sony!

Nos kérem-szépen, fél órával ezelőtt hivatalosan is megnyitotta kapuit az E3. A konferencianapot a Square Enix kezdte, 1 óra múlva pedig színre lép a Sony!

A japán játékgyár mai legnagyobb bejelentése a Final Fantasy XIII és annak folytatása (igen, a folytatása!!!) a Final Fantasy versus XIII volt, melyeket csak és kizárólag Playstation 3-ra fejlesztenek. A bemutatón levetítettek egy rövidke renderelt videót is a játékokból, melyet amint tudunk, azonnal hozzácsapunk ehhez a hírhez.

Ugrás a galériához

A Square konferencián szó volt még megjelenésekről, mobiljátékokról és Wii bejelentésekről is. Elsőként a Valkyrie Profile PSP-s verziója érkezik július 18-án, azt követi szeptemberben a Valkyrie Profile 2, a FFIII és a Rocket Slime, októberre pedig a Final Fantasy XII jön. Mobiltelefonra készül a Space Invaders, az Elevator Action, a Dirge of Cerberus: Lost Episodes, a Mana és a Final Fantasy Adventure, GBA-ra a Dawn of Mana, a Final Fantasy V és a Final Fantasy VI, PSP-re a Final Fantasy VII Crisis Core, Nintendo Wii-re a Tower of Mirrors, a Dragon Quest Swords: The Masked Queen és az FFCC The Crystal Bearers, Nintendo DS-re pedig a Final Fantasy III és a Final Fantasy CC Ring of Fates. A bejelentések és a rövid videók után vége lett a konferenciának, a showról készült videófelvételt még várjuk.


Final Fantasy XIII:

Final Fantasy versus XIII:

5.
5.
Myko Alto
Ha a második képet úgy vesszük, hogy ingame shot, lévén a kezelőfelület erre enged következtetni, akkor igenis szép idők elé nézünk srácok :P
4.
4.
Daks
na de az, hogy mar most folytatjak a 13. reszt, az a kemeny gyerekek :D
3.
3.
Myko Alto
A képeket elnézvén csak azt tudom mondani, amit már írtam daks ecsémnek :) A Sony iskolázni fog, mindenkit :) méghozzá lefelé és mindenkit!!!! Presztizs kérdést csinálnak belőle és olyanná fogják csinálni, hogy szépen leessen az állunk a padlóra és ott is tanyázzon pár évig :P
2.
2.
Myko Alto
Végülis, ez a Sony egyik legnagyobb fejőstehene :)
1.
1.
Daks
mennyi FF jatek, nagyon durva :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...