Armikrog - szeptemberre csúszott a premier

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Eredetileg most kedden kellett volna megjelennie a The Neverhood szellemi örökösének szánt Armikrognak, a Pencil Test Studios azonban az utolsó pillanatban visszavonulót fújt és szeptemberre tolta a megjelenést.

Az eredeti tervek szerint augusztus 18-án kellett volna megjelennie a a The Neverhood szellemi örökösének szánt Armikrognak, a Kickstarter-projekt fejlesztői azonban az utolsó pillanatban visszatáncoltak és új megjelenési dátummal címkézték fel a point'n click kalandjátékot. Az indoklás szerint még a premier előtt is jó pár bosszantó hibába futottak bele, amelyeket muszáj orvosolniuk.


Így a játék Windows-, a Mac- és a Linux-verziói szeptember 8-án jelennek meg, míg a PS4-es és Wii U-s változat megjelenési dátumáról továbbra sem tudunk semmit. A játék egyébként kétféle kiadásban lesz elérhető, a standard csomag 25 eurót kóstál, míg a Terry Scott Taylor soundtrackjét is tartalmazó Deluxe Edition 30 euróba kerül.

2.
2.
Vikoca
Még kislány koromban játszottam vele, azok a hangok és rideg dolgok elég mély nyomot hagytak bennem... :D Viszont nem tudtam abbahagyni, csak ha elakadtam. Akkor viszont jött a bátyóm és természetesen ő mindent meg tudott oldani! :))) Alig várom, hogy ezt is kipróbálhassam.
1.
1.
levantine
Nem siették el. A Neverhood lassan 20 éves, viszont az egyik legtökösebb kaland játék. Kíváncsian várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...