Új élőszereplős előzetesen az Until Dawn

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett az Until Dawn második élőszereplős előzetese, és bár ez már nem interaktív, azért igyekszik átadni a horrorjáték hangulatát, és azt, hogy milyen következményei lehetnek a döntéseinknek.

Sokat vártunk rá, hogy elkészüljön az eleinte PS3-exkluzívnak szánt Until Dawn, jövő héten azonban végre lecsaphatunk a Supermassive horrorjátékára. Ahogy azt annyit hajtogatták a fejlesztők (és így hajtogattuk mi is), a játék különböző döntések elé állít majd bennünket, de nem mindegyik lesz jó: ha nem vigyázunk, hőseinket a halálba kergethetjük.

A játék a minap megkapta a második élőszereplős előzetesét, az előzőt erre találjátok. Az Until Dawnért augusztus 28-án lehet a boltokba menni.

38.
38.
Spectrum
#37: A felhozatal alakul, de megértem. :-)
37.
37.
godach
#36: Nem a minőséggel van bajom. Inkább az ár/felhozatallal :D
36.
36.
Spectrum
#35: Ha feljössz valamikor Pestre, megmutatom a játékokat. :-)
35.
35.
godach
#34: Kicsit irigyellek, de még mindig nem érzem azt, hogy egy "nextgen" gép ki tudná elégíteni az igényeimet ;)
34.
34.
Spectrum
Már csak két nap. :-) Pörög a visszaszámláló, szerda nulla órától éles az előrendelt verza.
31.
31.
zarándok
#20: Már megvettem, élvezni is fogom. ;)
29.
29.
28.
28.
Freed
Agysebèsz beszèlgetèsek :-D
20.
20.
PaprikaJancsi
#14: Szerintem felejtsük el az egészet, ha nem tudod felfogni azt, amit én írok, és állandóan más címekkel dobálózól, akkor felesleges az egész vita. Vedd meg, és élvezd.
16.
16.
Spectrum
"Érdekelne, hogy az nem zavar, hogy minden évben majdnem 20 ezret kell fizetni egy Fifa update-ért? Vagy egy Assassins Creed reskin-ért? Vagy egy Call Of Duty texture update-ért?"

Ez egy olyan elképesztően különös világ, amelyben minden évben (sőt, minden nap) születnek új emberek, ezért - bár számodra ezzel most valószínűleg újat mondok - ami neked a sokadik CoD vagy FIFA, az sokaknak az első lesz.

"Amit eddig láttam az alapján inkább zs kategóriás, lerágott csont".

Oké, akkor most kezdd el sorolni az elmúlt években megjelent hasonló interaktív horrorokat.
dcakee...? Hallo...? Itt vagy még...?

"Sony mostanában igazán túlárazza a termékeit."

Igen, és a Mizo dobozos tej is, meg a belvárosi albérletek is nagyon drágák.

Fáj, nem fáj, hamarosan olyan játék jelenik meg, amihez jelenleg hasonló sincs a piacon PC-re vagy újgenerációs konzolokra. Az exkluzivitását lehet rühellni, a SONY-tól viszont szép, hogy hozza az új IP-ket. Az pedig, hogy milyen lett, majd kiderül pár nap múlva. Interaktív mozi témában minden esetre a PS még nemigen lőtt mellé.
15.
15.
zarándok
#11: Azért ne keverd már az ételt meg a lakást a videojátékokkal egy kategóriába. Míg az egyik létszükséglet, a másik szórakozás. Kaját meg lakást akkor is venned kell, ha nincs rá pénzed, mert különben éhenhalsz és hajléktalan leszel, videojátékok meg konzolt akkor veszel, ha érdekel és van rá felesleges x ezer forintod. De ezt szerintem nem nekem kéne neked elmagyaráznom. Vagy téged felhívott a Sony, hogy "ha nem veszed meg az Until Dawn-t, akkor kilakoltatnak és éhen halsz"? Nem hiszem. A grafika + semmi kifejezést végképp nem értem, kaptál újságírói példányt és végigjátszottad, hogy ennyire tisztában vagy a játék tartalmával? Akkor tisztázzuk. Minden egyes döntésed kihatással lesz a cselekmėnyre, konkrétan több mint ezerféleképp alakulhat a sztori az alapján, hogy hogyan játszol. A játék kérdéseket tesz fel neked folyamatosan a fejezetek közben, hogy megtanulja, mi az amikről félsz, és ez alapján alakítsa a történetet. Emellett minden cselekedeted befolyással van a karakterek közötti kapcsolatra illetve a karakterfejlődésre, vagyis ha X-et irányítva egész játék alatt szemét és távolságtartó vagy Y-nal, akkor X és Y kapcsolata folyamatosan romlik a játék közben és ez kihatással lesz a párbeszédre illetve a cselekménye. A játékot végigviheted úgy, hogy mindenki életben marad, de úgy is véget érhet, hogy mindenki meghal, és a kettő között bármilyen opció lehetséges az életben maradottak száma és személye tekintetében. Szerintem elég faszán hangzik, szívesebben fizetek ezért 20ezret, mint egy új AC térképért, de hát ízlések és pofonok.
Képzeld, inkább sajnálom a pénzt egy olyan kiadótól, mint a Ubisoft. Kellően rászolgáltak az elmúlt években. És nem mellesleg nyilvánvaló, hogy az AC egy pénzfialó házityúk lett a Ubinak, míg azért régen volt is lelke a játéknak, mára egy éves szintű reskin lett, mint a COD vagy a sport játékok. A kettőnk között az a különbség, hogy én nem barmolom össze az AC híreket azzal, hog miért nem adják budget kategóriában az új részt, hanem majd szépen megveszem egy leárazáskor, ha akarom. Te is megteheted ugyanezt jelen játék esetében, kedves barátom.
A Sony túlárazza a játékait? Miért, mert ugyanannyiért adja, mint a többi kiadó? Szóval akkor a Sony kapja be, amiért nem adja olcsóbban az AAA címeket, mint mindenki más? Nem értem ezt a Hater logikát.
A Heavy Rain és a Beyond is kiemelkedő játékok szerintem. De az én hibám, hogy jobban szeretem a sztoriorientált, mélyebb játékmenettel bíró játékokat, mint az agytalan online lövöldét.. Sajnos, én még Day Of The Tentacle-ön meg Monkey Island-en nevelkedtem. :(
14.
14.
zarándok
#9: Igaz, hogy a mozi olcsóbb, szintén csak mint "motívumot" említettem. De ugyanaz a kategória. Az AAA játékok 20e forintba kerülnek, az AAA filmek meg 2000be. Ez igy volt mindig, és így is lesz még egy darabig. A mozi átlag másfél órás passzív szórakozást nyújt, míg egy videojáték több tíz órás aktív kikapcsolódást, szóval nem értem, hova ez a nagy felháborodás, hirtelen a Sonynak meg kéne reformálnia a szórakoztatóipart, vagy mi? Az Until Dawn története minimum 9 óra, és többször kell végigvinni, hogy mindenre fény derüljön. Nem értem, komolyan, de érzek némi Hater szagot a levegőben. A Star Wars Battlefield-nél miért nem reklamáltok, hogy egy Single Player campaign nélküli, csak multiplayer mapeket tartalmazó játék 20ezer forint??
12.
12.
PaprikaJancsi
#10: ,, féláron a jegyet " Ki beszél itt a Blu-ray filmekről, rajtad kívül ?

Ha a játékra értettem volna, akkor azt mondtad volna, hogy ,,Honnan tudod, hogy szar lesz..." és társai hagyták volna el a szádat.
11.
11.
Gykrizsi
#6: "nem vagy rákényszerítve semmire. Nem tartanak pisztolyt a fejedhez, hogy fizess bármiért is"
Ez tök igaz, de hülyeség is. Nem vagy semmire rákényszerítve. Nem kell drága kaját venni, autót, lakást. Az olcsó is jó, majdnem ugyan azt éred el vele. DLC-t sem kell venni, csak lehetőség. Ordert sem kell első nap megvenni, majd 2 hónap múlva megveszed használtan, szarért-húgyért. Persze nem a cég a gonosz, aki megjelenéskor 20-ért árulja a grafikát+ a semmit. Azért mert annyit kérnek el érte, nem biztos hogy annyit is ér. Persze ezzel most nem sok újat mondtam, de tény. Ha meg az a bajod vele, hogy sok ember készítette, akkor nem értem mi a bajod az AC Unityvel, sokan készítették, ne sajnáld tőlük a pénzt.
Nem azt akarom ezzel mondani, hogy szar lesz a játék, isten ments, nem tudhatom. Viszont az a meglátásom, hogy a Sony mostanában igazán túlárazza a termékeit. Igazán belehetne rakni pár címet abba a budget kategóriába. Az meg hogy a Heavy és Beyond után kicsit kevésnek érzem ezt, az szerintem nem egyéni vélemény, persze azoknál többet kérnek el érte.
10.
10.
kamgecam
#9: A szar abban az értelemben ahogyan te használod szimbólum nem pedig motívum,és ha nem a játékra értetted akkor értelmetlen a mondanivalód.Hacsak persze nem trollkodni akarsz.Akkor viszont még sok tejbepapit kell megenned. Mozi??? Basszus egy rohadt blueray is van vagy 10000ft pedig csak 2 órás anyag van rajta...:P
9.
9.
PaprikaJancsi
#6: Egy mozijegy 1000-1500 Ft, nem pedig 15000-20000 Ft. Azért nagy különbség a kettő, és mivel egy mozijegy 1500, egy játék pedig 20 ezer. Ez pedig, ha interaktiv film, akkor kerüljön a kettő árnak a közepén, kb. 11000 Ft-ba.
Az meg, hogy hány ember dolgozot, mennyi ideig. Nem mérvadó, mert 100 ember, ha keneget egy szart 3 évig a falra, az még nem ér 20000 Ft-ot. :D
(A szar csak motívum, nem a játékra értettem)
7.
7.
zarándok
A játék egy B horror sztori baromi fejlett döntéshozó rendszerrel, nem is akar több lenni és nem is kell. Nem úgy reklámozzák, mint az új világmegváltó openworld crafting rpg-t, és az ember nem is ezt várja tőle. Amit viszont nyújtani fog, abban biztos, hogy kiemelkedő lesz. Szintén asszonnyal játszós kiabálós órákat várok tőle. :)
6.
6.
zarándok
Kedves Gykrizsi, azért tartom csodás dolognak a szórakoztató ipart, mert nem vagy rákényszerítve semmire. Nem tartanak pisztolyt a fejedhez, hogy fizess bármiért is. Opciókat kapunk, lehetőségeket a szórakozásra, ha nyitottak vagyunk rá. Ha sokallod az árát, ne vedd meg. Nem értem, hogy gondolod, hogy egy játék, amin százak dolgoztak több mint 3 évig, hogy eshetne ugyanabba az árkategóriába, mint az indie játékok, amiken sokszor pár ember dolgozik pár hónapot. Ha jól tudom, a nagy mozikban is minden vetített filmre ugyanannyi a jegy, ott miért nem reklamálsz, hogy a szuperhősök már lerágott téma és adják féláron a jegyet az Age Of Ultron-ra?
Senki nem mondta, hogy nagy szám a játék, főleg mivel még meg sem jelent. Mellesleg, én még nem játszottam olyan horror játékkal, ami a 90es évek tinihorrorjainak eszenciáját ragadja meg, és mindezt úgy tálalja, hogy a döntéseink alapján akár 1000 féleképpen bontakozhat ki a sztori. Őszinte szólva engem sokkal inkább lázba hoz, mint az "egész játék alatt bujkáljunk a szörny elől" féle gameplay. Érdekelne, hogy az nem zavar, hogy minden évben majdnem 20 ezret kell fizetni egy Fifa update-ért? Vagy egy Assassins Creed reskin-ért? Vagy egy Call Of Duty texture update-ért? Az ember megveszi és elmondja másnap, hogy ugyanaz mint a tavalyi, csak a csapatok frissültek/más városban játszódik / van 3 új fegyver.
5.
5.
kamgecam
#3: Persze nem is várok valami hatalmas sztorit,de attól még nagyon szórakoztatónak látom,fõleg majd asszonnyal ketten játszani hatalmas lesz.:D
3.
3.
LAZLOW20
Nekem a Heavy Rain nagy kedvencem a mai napig és a Beyond Two Souls is tetszett,viszont az agyatlan tini horrorokat eleve ki nem állhatom,és az ár szerintem is kicsit borsós egy ilyen produktumért.De remélem kellemesen fogunk csalódni és még valami jó is kisül belöle.
2.
2.
kamgecam
#1: Nézd a Heavy Rain vagy a Beyond sem jön be mindenkinek és attól még nem szar játékok,mások rajonganak az ilyen gamekért.Meg várjuk már meg amíg kijön mielõtt ítéletet mondunk felette.
1.
1.
Gykrizsi
Nem látom miért olyan nagy szám ez a játék. Nem vagyok ellene ezeknek a játékoknak, Fahrenheitot is imádtam, de ennek szerintem olyan nagy melléfogás lett a témája, hogy juj. Ez nem ér 16-18k-t. Persze, újrajátszhatóság, de mit játszak benne újra, az egész sztori lerágott csont. 1000 és 1 filmet láttunk már, ami ugyan ez, egyik rosszabb mint a másik. Persze feltolják a grafikát maxig, hogy elmondják, ez AAA játék. Szerintem szerencsésebb lett volna inkább egy nyomott áron, 6-8k-ért adni. Így csupán a Ryse, Order sorsára fog jutni. Az ember megveszi, és elmondja másnap, hogy jó volt, de nem majdnem 20 ezerért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...