Itt vannak a PlayStation Plus szeptemberi ajándékai

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 24.
  • Hír
Link másolása
Jövő héten kedden élesednek a PlayStation Plus szeptemberi ajándékai, köztük az első olyan cím, amelyet a rajongók szavazhattak be a kínálatba. Ezúttal is hat játéknak örülhetünk.

Szeptember 1-jén, azaz jövő hét kedden változik a PlayStation Plus ingyenes kínálata, ami azt jelenti, hogy addig van időtök bezsebelni a Lara Croft and the Temple of Osiris, a Limbo, a God of War: Ascension, a Sound Shapes, a Stealth Inc 2: A Game of Clones és a CastleStorm: Complete Edition című játékokat.


Az újonnan érkező címek pedig a következők:

  • Grow Home (PS4)
  • Super Time Force Ultra (PS4, PS Vita)
  • Twisted Metal (PS3)
  • Teslagrad (PS4, PS3)
  • La-Mulana EX (PS Vita)
  • Xeodrifter (PS4, PS Vita)


Érdekesség, hogy a Grow Home-ot a játékosok szavazták be a kínálatba a Sony új közösségi kezdeményezésének keretein belül, a Zombie Vikingset és az Armellót utasította maga mögé a Ubisoft játéka.

61.
61.
delphijos
#50: Bevallom én sem értem mi lehet a gond. PS3-on mondjuk tényleg botrányosan lassú mondjuk a Store, de PS4-en nekem minden rendesen megy. Nem tapasztaltam leállást,a Store villámcsors és a letöltés is megy ezerrel. Simán elképzelhető hogy azok között a hálózatok között ahol a PSN szerverei vannak és a külöböző itthoni net szolgáltatók hálózatati közötti peering lehet a ludas a dologban.
59.
59.
Spectrum
#58: Reméltem is, majd dobom a címeket. :-D
58.
58.
godach
#56: De miért? PC-n ingyen van akkor PS-nél miér? miééééér? mond miéééér?
Faszom. Megyek inkább játszani, a fasz fogja győzködni ezeket. Na miér?
Mer kifizetttem na, azé'
PS4 izzít november, Spectrum lelke kibérel 2 hónapra coop játékokra :P
57.
57.
Spectrum
53.
53.
Spectrum
#50: Nem vágom, mi a gond. Napi 50-100 GB-nek illene csorognia.
52.
52.
Spectrum
50.
50.
Raam989
#49: Nálam type2 van, de ugye ennél jobban nem tudok kihozni, mert közvetlenül netre nem tudok csatlakozni a géppel.
De szerintem a leírt problémáimra nem itt van a megoldás, havernak valami 250-es nete van és ugyan úgy szopik a letöltése mint nekem a 30-as nettel. Ráadásul neki újabb szériás gépe is van.
49.
49.
Spectrum
#44: Hát, nem tudok mit mondani, sajnálon. Nálam megy minden szépen. NAT3-van szoptam, de erre a gép figyelmeztetett is, amikor kértem a settingsben network diagnosztikát.
48.
48.
Raam989
#46: József(1) valószínűleg József haverja volt, akivel lokálban tolta osztott képernyőn a netes multit. :D
44.
44.
Raam989
#43: Általános szinten értek a router konfiguráláshoz, beállítottam mindent amit kellett. Semmi, ugyan olyan tré. Cseréltem routert/modemet, sőt lakhelyet és szolgáltatót is váltottam már a ps4 premier óta. És ugyan olyan tré. Vagy a konzolom egy ipari hulladék, vagy a sony és a psn ekkora szar, másra már nem tudok gondolni.
43.
43.
Spectrum
#42: Ez az a helyzet, amikor nem értek egyet.

Nemrég vettem egy 2TB-s vinyót, és két hét alatt rázúztam nagyjából 1,5 TB-t a magyar PSN-ről.

Sokan NAT3-as szar routerbeállítások mellett tolják és közben sírnak. A szolgáltatás nem tökéletes, de messze nem olyan szar, mint ahogy itt lefestik.
40.
40.
godach
#32: Igen, van PS3 konzolom. Arra viszont nem érvényes a PS+ a multi miatt.
Meg is látszik rajta. Döglődő szerverek, lagolás ezerrel, satöbbi.
PS4-en, ahogy hallom, mindjárt más a helyzet.
Ha annyira multiznék, akkor nekem bőven megéri a havi 1500 forint a csalógátat és a felhőtlen és gördülékeny multit.
35.
35.
delphijos
#31: Én nem akarok ezen vitatkozni, döntsd el mi éri meg Neked.
De kifizettél 130-at a konzolért, gondolom játékokat is vettél, és évi 15e forintért megy a nyavalygás. Szó sincs róla hogy "magasztalnám" a PSN-t, de az ilyen konkrétumok nélküli "Egy rakas szar az egesz psn" kritikának meg semmi súlya nincs....
33.
33.
Spectrum
#20: Sajnos sokszor olyan is a pc multi.
32.
32.
Raam989
#19: Nem azert, de van neked ps3/4 konzolod? Egy rakas szar az egesz psn es en fizetek a hasznalataert, kb. a ps+ premierje ota. Raadasul mostanra mar a jatekok is szarok. Mint mindtam, nyomott aron hajlando vagyok fizetni csak a multiert, de nekem ez igy nem palya, hogy egy elofizetes funkcioinak a 70%-at nem hasznalom ki...
31.
31.
Raam989
#29: A havi 1000ft es az egyszeri 15000ft kozott orbitalis kulonbseg van...
30.
30.
delphijos
#22: Abszolút egyetértek. Kicsit az ulti pénz nélkül-höz lehet még hasonlítani. Ha olyan a társaság még a teritett betlit is felveszi valaki... Ha már egy kis tét van, mindjárt jobban figyel az ember.Amúgy ugyazezt gondolom arról amikor nem warezolt játékkal játszik azí ember, hanem pénzt adott érte. Sokkal kevésbé hajlamos a sarokba hajítani.
29.
29.
delphijos
#14: 15 ezer egy évre. Az kicsit több mint egy ezres havonta. Most komolyan, tényleg ezen múlik? Ha egész évben csak 1 jó játék van, már "ingyen" van a multi amúgy.
28.
28.
Buggy
Én csak azt nem értem, miért gondolják az Indie fejlesztők, hogy a régi játékokat azért szerettük, mert pixelesek voltak...
27.
27.
reddevil1015
Direkt nem voksoltam egyikre sem. 3 okádék közül nehéz lenne választani.
2 éve ps3an unchartedet,crysis,far cry, nba és hasonló játékokat adtak.
PS4/2015 meg ezek.
26.
26.
lacinho01
Mèg jo hogy jön a until dawn , mgs, fifa trio.
igy meg már kit izgat mi a havi ps indie felhozatal.amugy srácok megvan mi lesz az első aaa játék ps plusra. A the order 1886 olyan szinten sülyed árba hónapról hónapra hogy tuti odaadják ingyen plusba
24.
24.
godach
#23: Velem a Countert azért utáltatták meg. De sorolhatnám. Nem mondom, hogy nincs konzolon, de én nem találkoztam vele. És tényleg azt vettem észre, hogy ott aki multizni jön, az akar is játszani. Nem kapod magad azon, egy endurance versenyen két körrel a vége előtt, hogy valaki jön szembe és belédpuffan mert megunta.
Na meg amit mondtam a Bann. Nézd csak meg itt mennyi gyökér van. Mert regelnek még 1-et.
Nézd meg az nCore-t :D Vigyázzba állnak, pedig "csak" egy torrentoldal.
Ezt lehet érezni, pc és konzol multi között is. Pedig tényleg, nem akarok senki ellen sem beszélni.
23.
23.
Chrysh
#22: Nem egyáltalán nem sértő, hirtelen nem is gondoltam erre, hogy lehet egy csomó cheater.

Nem szoktam nagyon multizni (igazából semennyire). Szóval az, hogy eredetibe tolod a játékot PC-n az még ezek szerint nem feltétlen zárja ki a csalás lehetőségét?
22.
22.
godach
#20: Nem kell, vannak is csalók ezerrel. Ne haragudj, nem akarok haternek tűnni, de rettenetes ami pc fronton megy. Úgy mondom ezt, hogy tapasztalom mindkettőt. Idiótának sem akarok tűnni, hogy mindent el lehet nekem adni, mert nem, de az biztos, hogy ez a 15 ezer évente, ez pofátlanul semmi, azért hogy nyavalyogjon akárki is érte és ismerjük be, hogy ezért minimum 6 AAA cím is jár, ha nem több.

Rengeteg előnye van a PC-nek ez nem vitás, ha törődnének vele és nem minden jöttment jönne be multizni, akkor a lehetőségeket nézve is veretlen lenne, de így nem az.
Egyszer már írtam, de leírom újra. Nagyjából a Konzol vs PC multit, ahoz tudnám hasonlítani, mint a fizetős meg ingyenes bulit.
Less be mindkettőbe, és meglátod milyen a társaság.
Persze érvelhetünk, cáfolhatunk mindkettőre, de van tapasztalatom benne. Én úgy veszem észre, hogy konzolon aki tényleg multizni akar és előfizet rá, az nem csak ökörködni jön és az accát is félti cheatra használni.

Remélem sikerült érthetően és sértegetés mentesen megfogalmaznom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...