Metal Gear Solid V - megérkezett a launch trailer

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 25.
  • Videó
Link másolása
Befutott a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain launch trailere, amely egyúttal az utolsó olyan előzetes a sorozat történetében, amit maga Hideo Kojima rendezett és vágott nekünk.

Ennek megfelelően az ötperces videó egy jelentős részében nem is magát a The Phantom Paint láthatjuk, hanem a sorozat korábbi epizódjait, a Metal Gear Solid számozott négy részét, a Peace Walkert és a Ground Zeroest. Megható:


A Metal Gear Solid: The Phantom Pain szeptember 1-jén jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, és az első tesztek alapján egy remekművel van dolgunk.

25.
25.
azért ez odakúr...bárcsak több ilyen volumenű játék lenne
24.
24.
sloth
https://youtu.be/7X0ZFFjuwYs
23.
23.
kopic
Ez jobb:
https://www.youtube.com/watch?v=SlRErLFIOhQ
22.
22.
Tokodboy
Ha jol tudom akkor csak az online reszben lesz mikro tranzakcio.
Az elso resz utan szamomra a 3 volt a legjobb sot az osszes reszt egybevetve.
A 4. Resztol kezdve nekem nagyon hianyzik a megszokot mgs zene.
20.
20.
daenath
Azert a hype-on kivul megirhatnatok hogy biza lesz a jatekban mikrotrnzakcio is!
19.
19.
Skygameboy
18.
18.
Skygameboy
#13. Pedig a 4. Rész mellett kár lenne csak így elmenni SZERINTEM az 1. Után a legjobb. Fől amikor vissza kellett menni Shadow mosesbe feltámasztani a MG Rexet. Rázott a hideg annyira tetszett. Remélem az új rész is hozza ezt a szintet
17.
17.
Inferno
#13: https://www.youtube.com/watch?v=ZRYulPJcBVg

Tessék ebben a videóban egytől egyig végigveszik az egész MGS4-et magyarul megéri végignézni mert szó szerint benne van minden és amik történnek annak el is magyarázzák a miértjét is de készülj föl h majdnem egy órás akit pedig a többi MGS története érdekel azt az Otherworld ugyanúg megcsinálta ;)
16.
16.
overhype... a robot meg elnézést kér 2004-től... na mindegy...
14.
14.
godach
Azt hiszem kezdem érteni, miért is szeretik annyira ezt a rajongók. Mondjuk, az első egy perc után nem mertem tovább nézni spoilermentesség miatt, de az is adta
13.
13.
MadDragon
Engem csak az zavar, hogy kimaradt az MGS 4(sose volt PS3-am). Snake Eater-t meg Peace Walkert még lehetséges nyoni emulátorba ugye, de a történet így nem teljes. Tudom, hogy az utóbbi játékok és a mostani, inkább Big Boss-ról szól, míg a 4. rész Solid Snake-ről, de mégiscsak jó lenne az egésszel tisztában lenni. Kiadhatnának egy HD verziót Steam-re is. :P
12.
12.
Big Boss
Hát ez valami eget rengetően jó trailer! Könny kicsordult a (bekötött) szememem komolyan mondom! Már alig várom hogy eme remekművet végre játszhassam! Kojima valami eszméletlen amit újra és újra létre tud hozni a Metal Gear játékokkal.
11.
11.
bane
#10: 1989-et láttam a trailer elején, kicsit elnéztem. Azért megoldásaiban kimagasló volt.
10.
10.
Ra1D3n
#9: Annyival kijavítanálak, hogy a Metal Gear Solid első része 1998-ban jelent meg PS1-re, tehát kb 17 éve. Már akkoriban is kiemelkedőnek számított az első rész mind látványra, mind történetvezetés szempontjából. Viszont azt kell mondjam, hogy ennek a trailernek minden másodpercre arany! Méltó lezárása lesz ez az 5. rész az MGS saganak :)
9.
9.
bane
Megnézve a videót rendelnek elő csak ilyenkor verem a falba a fejem, hogy nem tudok angolul. Teljesen mértékben részletes és mindenegyes pontjáról látszódjék, hogy törődtek vele!
A trailer pedig már csak azért is rendkívül jó, mert megmutatja, hogy a videojátékok 25 éve milyenek voltak, illetve, hogy ez a sorozat mennyit fejlődött!
8.
8.
overdosed90
#7: Ezen jót röhögtem, köszi :D
5.
5.
rayden02
Azért valljuk be ,egy kicsit spoileres trailer lett!
4.
4.
Yanez
Ennél ütôsebb trailert akarva sem lehetne csinálni az MGS -rôl. Az ilyenekért bírom én Kojima mestert!
3.
3.
randall13
Elég hülyén néz ki az a robot azzal a hatalmas pöccsel.
2.
2.
PS4jacksony
Soha egyetlen videójáték sem adott át annyit nekem mint a Metal Gear Solid.
Felejthetelen legendás játék.

A trailernek nagyon búcsú hangulata van.
Természetesen várom a megjelenést,és akkor még finoman fogalmaztam :)
1.
1.
Inferno
Gyerekek az a trailer nagyon badass lett wow nagyon várom már azt a szeptember 1. már be van rendelve remélem gyorsan földobja majd a gépre mert én már metal gear lázba égek nagyon :DDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...