Ma érkezik az Until Dawn, íme, az utolsó előzetese

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
Amerikában tegnap jelent meg, nálunk pedig ma mutatkozik be a PlayStation 4 legújabb exkluzív címe, a tinihorrorokat idéző Until Dawn. A premier apropóján ehhez is kaptunk egy launch trailert.

Az Until Dawn egy, a Quantic Dream címeit idéző kalandjáték, a tinihorrorban csak a mi döntéseinken múlik, hogy hogyan alakul a történet, és a főhősök közül hányan élik túl az éjszakát. Habár a játékot eredetileg Move-kompatibilis PS3-exkluzívnak szánta a Supermassive, végül PlayStation 4-re készült el, és épp ma jelenik meg nálunk.

Ennek apropóján egy launch trailert is kaptunk, valamint azt is bejelentették: a PlayStation-fejhallgatók tulajdonosai egy spéci audiomódnak is örülhetnek, amit a kiegészítő alkalmazásán keresztül érhettek el.


Érdekesség, hogy az Until Dawn rajtja nem volt zökkenőmentes Amerikában: azok, akik a PSN-en rendelték elő a címet, nem tudták elindítani a megjelenés napján, mert a rendszer szerint erre még 128 napot kellene várni. A Sony már dolgozik a javításon, de kíváncsiak vagyunk: nálatok előfordult hasonló hiba?

56.
56.
Macifasz
Rohadt jó, hogy az 576-ba még mindig nem érkezett meg. :-/ 26-án hívtam őket, azt mondták a Sony, szokásához híven benézte a magyar megjelenést, de péntekre már lesz. Erre még ma sem kaptam SMS-t, hogy mehetek átvenni, és a honlapjukon is még mindig a "jelenleg nincs raktáron" látható. :-//////////////
55.
55.
Spectrum
A cikkben levő kérdésre válaszolva, a magyar PSN-es verzió pontban éjféltől játszható volt, nem jelentkezett az amerikai hiba.
52.
52.
Spectrum
Most láttam, hogy van egy kis érdekes official androidos app is a játékhoz, ahol újra lehet olvasni a megszerzett háttérinformációkat.
50.
50.
Spectrum
#49: Ne is mondd... ma reggel megint meghalt egyikük. És az én döntésemen múlott, sikerült a legrosszabb megoldást választani. Verem a fejem a falba. :-D

Sosem éreztem még, hogy ennyire felelős lennék egy szereplő sorsáért, mint itt. Persze ebbe belejátszhat, hogy minden történés végleges. Nincs load last chechpoint. :-)
49.
49.
zarándok
#44: Hát ez ilyen, egy apró botlás és valaki meghal. :D Nekem az egyikük élete egy apró kontroller bemoccanáson múlott. Nálam is abszolút GOTY.
44.
44.
Spectrum
#43: Hagyd, nem érdemes tovább etetni.

Közben meghalt az egyik már megint... pedig próbáltam nagyon vigyázni rá. :-(

Nálam csont nélkül év játéka. Fahrenheit óta nem volt ilyen komplex élményben részem.
39.
39.
zarándok
Ja és a grafika valami elképesztő.. De komolyan.
38.
38.
zarándok
Na hát első walkthrough megvolt barátnőmmel, négyen élték túl a kalandot. Chris, Mike, Emily és Matt. Kibszott jó volt, pár nap és visszük újra. Csak ajánlani tudom, kevés hasonló élményt tapasztaltam eddig.
35.
35.
Tokodboy
Egyebkent is ki kell probalni mert ranezesre nem lehet eldonteni semmit. Van egy gyonyoru testu csaj aki meg okos is csak eppen sexelni szar vele mert csak felszik mint egy darab fa es ket ujjal nyul a pocshoz is. Tehat ki kell probalni.
34.
34.
Tokodboy
Hat akkor sok szar ember van magyarorszagon az 50% alatti ereztsegievel es a 20% alatti ertekelesu diplomajaval amit vegigbukdacsolt epphogy 2esekkel.
32.
32.
PaprikaJancsi
Százalékok, százalékok mindenhol :D
30.
30.
Tokodboy
A kozepszeru az 50%. Vagy Te a suliban 80%ra 3ast vagy 2/3ot kaptal???!!??
28.
28.
br1Koo
a púdipáj már nyomatja vele
20.
20.
bema695
#12: Ja, legjobb esetben is kapsz egy tlou remastert, meg egy frizbit. A tlou bundle pedig olcsóbb.
17.
17.
roli33
Még egy érv a PS4 mellett. Nagyon hangulatos!
16.
16.
Spectrum
Lust of us - nem tudom, elgépelés-e, de nagyon jó! :-D
14.
14.
KeXxX
#12: És a konzolokszervizénél is, bár a címek fixek, nem választhatsz az újak közül.. :( De mondjuk a 6 címből 4 tuti vétel lenne.
13.
13.
zarándok
#8: Ráadásul megnézheted a Butterfly Effect menüben, hogy mikor melyik döntésed milyen következménnyel járt. Nagyon jó a játék, hangulat és gameplay szempontból is.
10.
10.
kamgecam
Igazából nem is tinihorror,ez csak a játék kezdeti megvezetése hogy aztán kibontakozzon az igazi dráma.
9.
9.
Spectrum
#8: Nem, jól ki van találva. Egyértelműek a döntési pontok és teljesen másfelé viszik a történéseket. Nem ilyen zöld a sugár vagy piros jellegű dolog. De persze igaz, lesznek ismétlődő részek, de ez mindig így van, bármik játszol újra végig.
8.
8.
#5: Én pont az újrajátszhatóságtól félek, nem lesz az unalmas, hogy megint végnézed amit magyaráz a karakter aztán most jobbra mész, nem pedig balra, ha egyátalán emlékeznék még hogy merre mentem előzőleg?
7.
7.
Mufika
Még nem vittem végig, de a játék nagyon magába szippantott...van neki egy hangulata nem kétség :')
6.
6.
Spectrum
#3: Én most kezdek letenni róla végleg, hogy javítsam magam. Pedig mobilról nem tudok hibátlanul gépelni.
5.
5.
Spectrum
Megéri az árát. Reggel másfél órát belenéztem. Iszonyat jó hangulata van, a játékmechanika super, újrajátszhatóság az egekben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...