Mortal Kombat X - nem jön az előző generációra

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 29.
  • Gyászhír
Link másolása
Oly sok halasztás után a Warner Bros. kibökte: nem adják ki a Mortal Kombat X PlayStation 3-as és Xbox 360-as kiadását, a port ugyanis nem tudja hozni a kiadó által elvárt minőségi szintet.

A Mortal Kombat X az eredeti tervek szerint egyszerre jelent volna meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, PS3-ra és Xbox 360-ra áprilisban, az előző generációs konzolokra szánt változat premierjét azonban az utolsó pillanatban eltolta a kiadó - először nyárra, majd őszre.

Most pedig egy ennél is rosszabb hírrel szolgálhatunk, a cég ugyanis közleményben jelentette be, hogy törölték ezeket a változatokat. "Bár szorgalmasan dolgoztak azon, hogy hozni tudják a jelen generációs verziók minőségét", mégsem jött össze nekik. A portot egyébként nem a NetherRealm, hanem a High Voltage Software fejlesztette.

62.
62.
Spectrum
#57: Még nem jöttél rá. hogy ő az egyik legügyesebb troll itt a GK-n? :-D Kár vele vitatkozni.
61.
61.
respectpele10
60# Te szeretsz egyáltalán valamilyen játékot ? :D
54.
54.
DON GONDOCS
#44: MKból csak egy van az tény de az pont elég. Nemis kell még több részt lehúzni róla a régi konzolon.
53.
53.
godach
#52: Azért azt is említsük meg, hogy sokan a rengeteg tört játék miatt, a program 30%-nál nem látnak többet belőle. Az meg ki is merül a "szaladjunkvégigasinglen" részből.

Az biztos, hogy amit láttam egy órát belőle, az nekem tetszett.
50.
50.
Yanez
#49: Ez a "tucat" szócska nagyon népszerű lett, s a baj az, hogy sokan úgy használják, hogy azt sem tudják mit jelent.
45.
45.
Nottingham
kimoderált üzenet
44.
44.
DexHun
#30: De nincs mégegy iolyan, mint az MKX
43.
43.
Batman
Ahogy észre vettem a Mortal x-ben kevés a különbség a low és a high beállítások közt, ebből kiindulva pedig alapjaiban kellett volna nekik újraírni a játékot, ami nem kis munka. Egyébként sejteni lehetett, hiszen egy screenshot sem volt róla.
32.
32.
biohazard rex
Androidra/IOS-re tudnak MK X-et csinálni, de prev-gen konzolokra nem? :D
30.
30.
DON GONDOCS
Ígyis van annyi verekedős játék (amivel játszanak online) az előző genre most eggyel több vagy kevesebb nem tét.
28.
28.
Norbiii
Én most szereztem be ismét egy Ps3-at, és annyi klassz játékot fogok pótolni, hogy nem vagyok elégedetlen. Lehet itt a Ps4, de én úgy örülök a ps3-nak, mintha új lenne! :) És a játékok is jóval olcsóbbak, szóval lesz mivel játszanom: pl itt a GTA V, itt az új Fifa lassan, és ráadásul a mai napig sok cím jelenik meg rá, köztük olyanok is akadnak, amik jönnek ps4-re is. Jó játékok, és jóval olcsóbban, szóval soka fogok játszani, mert lesz mivel :)
27.
27.
maktub
Bele se merek gondolni, hogy milyen szarul sikerülhetett, ha még nekik is vállalhatatlan volt.
26.
26.
vmiki88
Najó, akkor eljött az ideje, hogy vegyek pár méternyi hdmi kábelt, plusz egy Xbox wireless controller receivert.
23.
23.
felegyi
Shadow of Mordornál látni lehetett mennyi a különbség, ha az ég és föld között van jelentőség akkor nincs min sajnálkozni. Mindenki jobban jár...
21.
21.
feher576
Hali
Tudtam én :) már amikor csúsztatták érezhető volt, hogy lesz valami .Tessék , ki se adják , de hát Ők a górék , Ők tudják hogy s mint :)
20.
20.
keiji maeda
#2: jah csak ebben az a szomorú ezek a jelenlegi játékok még mindig nem teljesértékű nextgen játékok , és egy ilyen oldalnézetes búnyós játék simán elférne 720p- ben az előző generáción, csak sajnos látják azt hogy még mindig rengetegen a last-gen gépeken tolják , és inkább ilyen húzásokkal jönnek elő csakhogy vegyél egy ps4-t vagy xone-t ...............
17.
17.
godach
Ez nagyon jó hír. A régi genesek legalább nem sírnak a minőség miatt, az új genesek pedig azért, mert a régiek miatt visszafogták és lehetett volna belőle több is. Lassan, igen baráti áron lehet venni mindkét konzolból, aki annyira az új címek után érdeklődik, akkor ruházzon be rá. Hadd haladjon, induljon be most már az új generáció is.
14.
14.
Drazhar
Kb egyértelmű volt, semmi meglepő. Csak elég nagy parasztság a kiadó részéről, lelőhették volna az előző verziókat még bőven a megjelenés előtt, ahogy azt tette pl a Dying Light.
13.
13.
dzsiádzsó
Mondjuk a 9 és 10 között valóban volt egy nagyobb ugrás grafikailag, de inkább a 9 volt gyengébb, akkoriban, mint a 10 lebutíthatatlan most... Számos játéknál alig van ugrás a kötelező textúra felbontás emelésén kívül, így maximum a fatalities-ek nem lehettek olyan szintűek, azért volt kuka a port, pedig gondolom 80-90% készültség mellett állhatott, és így is sokan megvették volna, sztm rossz döntés anyagilag és játékos szempontból is.
12.
12.
PrimYaz00
Gta 5 után, egy csepp sajnálat nincs bennem :)
8.
8.
dcba
#5: A High Voltage-tol nem lehet elvarni, h emberi munkat vegezzenek. Egy csomo idiotabol allo banda, akik sztem egy tetris-t sem tudnanak leprogramozni bugok nelkul.

Habar abban #2-nek igaza van, h szepen hatra kene mar hagyni az elozo generaciot.
7.
7.
Inferno
ÁÁÁÁ sztem ez előző genes változatokat sztem már anno nyáron törölték csak most merték elmondani.
6.
6.
strike19
Lehetett sejteni.Amikor eltolták júniusba akkor még volt remény.De mikor azt mondta hogy majd lehet karácsony akkor már mindenki tudta mi lesz.
5.
5.
gorgo
Nem tudták hozni szegények,nézzék meg a Metal Gear 5 akkor menjenek kicsit a Konami-hoz oda tanulni hogyan kell meg csinálni normálisan egy játékot erre a generációra!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...