Tényleg 2016-ban jön a Final Fantasy XV

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 31.
  • Megjelenés
Link másolása
Reménykedtünk abban, hogy az idei PAX Prime-on végre lehull a lepel a Final Fantasy XV pontos megjelenési dátumáról, de végül csak annyit erősített meg a Square Enix, hogy jövőre kerül a boltokba a JRPG.

A játék direktora, Hajime Tabata az IGN-nek megerősítette, hogy a korábbi terveknek megfelelően 2016-ban érkezik a Final Fantasy XV. A seattle-i rendezvényen azt is elárulta, hogy jövő márciusban egy nagyobb eseményt szentelnek a szerepjátéknak, s ott hull majd le a lepel a pontos megjelenési dátumról is.


Előtte viszont a hallunk még a játékról, legközelebb a szeptember 19. és 20. között megrendezésre kerülő Tokyo Game Shown, ahol két újabb karakterrel, Lunával és Regisszel ismerkedhetünk meg közelebbről.

A PAX Prime apropóján a Square Enix egy új gameplay videóval és egy rakás artworkkel kedveskedett a rajongóknak.

4.
4.
A Pulyka
En az a gémer vagyok, aki errol a játékrol nem tud semmit. Egyszer még ps1-en volt egy final fantasy játékom, de amint megláttam benne azt a bugyuta harcrendszert, mindjárt kidobtam a picsába.
Ez is mi volt most, amit 5 percig néztem, azt nemtudom.
3.
3.
giga321
#2: Többek között én is a jó kis japó címekért.
2.
2.
tyber16
Akkor nagyon valószínű hogy vagy nyáron de ősszel fog megjelenni. Én személy szerint az őszre fogadnék, mindegy a lényeg hogy már tudjuk meddig kell várni. Jöjjön csak én ezért a játékért vettem ps4-et.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...