Készül a Football Manager 2016

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega jóvoltából ismét a saját focicsapatunkat vezethetjük győzelemre. A népszerű menedzserjáték 2016-os kiadása számos újdonságot hoz, teljesen egyedi csapatokat hozhatunk létre, és végre avatart is készíthetünk.

A magyar igazi focinemzet, már ami a szakmai részt illeti. Értjük a sportot, beszélünk róla, remekül tudunk csapatot és taktikát összeállítani, de ha összecsapásokra kerül sor, elmaradnak a sikerek. Sebaj, legalább virtuális formában kiélhetjük magunkat, hiszen idén is kapunk Football Managert PC-n és Macen a Sega jóvoltából. 

Az idei rész két új játékmódot hoz magával. Az egyik a Fantasy Draft, amely egy PvP-mód rögzített költségvetéssel, a másik a Create-A-Club, amely egy single móka teljesen egyedileg megalkotott csapatokkal.

Ami a külcsínt illeti, a fejlesztők kétezer új animációt rögzítettek, és most már a saját avatárunkat is megalkothatjuk a játékban, aki ott fog feszíteni minden meccsen a pálya szélén.


A kiadó idén egy mellékággal is kedveskedik Football Manager Touch néven, amely PC-re, Macre és tabletekre érkezik. Voltaképpen a Classic mód lecsupaszított változatát tartalmazza, de a játék legalább támogatja a cross-save lehetőséget.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...