E3 2006: Fligh Sim X bejelentés 64 képpel

  • Írta: Daks
  • 2006. május 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Az éjszaka megjöttek az első részletek és screenshotok a tegnap esti Microsoft konferencián leleplezett új Flight Simulator X-ről.

Az éjszaka megjöttek az első részletek és screenshotok a tegnap esti Microsoft konferencián leleplezett új Flight Simulator X-ről.

A játékot az ACES Studio készíti és várhatóan már idén Karácsonykor elérhető is lesz. A 10. Flight Simulator epizód 25 éves történelmet ölel fel - így 1981-től napjainkig kipróbálhatjkuk az összes légiközlekedésre alkalmas eszközt.

A ficsőrökre rátérve meg kell említeni, hogy az előző rész óta sokat dolgoztak a pályán és a grafikán, így még részletesebb lett a landscape. Feladataink ismét küldetés alapúak lesznek - kerek 50 mission várja majd a repkedni vágyókat. Persze aki csak szállni szeret céltalanul, az sem fog unatkozni, hiszen megszámlálhatatlanul sok repülő áll rendelkezésre.

Összesen 24000 repteret látogathatunk meg, lesz DeHavilland DHC-2 Beaver, Grumman G-21A Goose, AirCreation 582SL Ultralight, Maule M7-260C Orion és érdekesség, hogy akár már a Red Bull Air Race-n is indulhatunk idén. A bejelentés mellé 64 új képet kaptunk, melyet az "ugrás a galériához" gomb alatt tudtok szemlézni.

Ugrás a galériához

3.
3.
Gauga
Hali ujra:D



Köszi már megvan :D



Sziasztok!
2.
2.
Gauga
Sziasztok!



Most reggeltem a Gamekapocsra nagyon teccik az oldal.

Megláttam a Microsoft Flight Simulator X-et meg lehete-e tudni, hogy mikor jelenik meg vagy már megjelnte?



Előre is köszi Sziasztok!
1.
1.
Mast3rmind
És hogy ebben mi a jó? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...