Star Wars: Battlefront - tíz perc a Hoth bolygón

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 14.
  • Videó
Link másolása
Néhány szerencsés emberke már javában tolhatja a Star Wars: Battlefront zárt alfáját, az egyikük egy tízperces felvételt is rögzített a Walker Assault játékmódról - mindenki okulására. Most be is mutatjuk a videót.

Aki nem tudná, a Walker Assault játékmódban két húszfős csapat áll szemben egymással, ráadásul Luke Skywalkert és Darth Vadert is irányíthatjuk közben. A lázadóknak a birodalom véget nem érő ostromát kell visszaverniük, utóbbiak még AT-AT lépegetőket is bevetnek a cél érdekében.

Most egy vágatlan felvételt nézhettek meg a Hoth bolygón zajló küzdelemről.

A Star Wars: Battlefront november 17-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

30.
30.
godach
Látom itt is megy a jövőbelátás. Engem nem érdekel, mert nagyon ritka az a nem single játék, ami felcsigáz, de érdekes olvasni, hogy "szar a játék". Sok embertől szeretném elkérni a lottószámokat akkor, mert ezt így, még én sem merném kijelenteni.
Persze vannak akik puszta tényként, egoista módon hogy (természetesen csak neki lehet igaza) ezt már ki merik jelenteni.
Persze más cikk alatt az általa preferált játékról, nem lehet még egy teszt elolvasása után sem rosszat szólni, mert akkor kiborul a bili.
Persze ez már több hete volt, így meg sem történt.
Érdekes azért, milyen világtalan féreg emberek vannak.
28.
28.
roli33
#27: Túl sok volt a negatív komment. Majd összedobnak valami jól vágott, epic zenés trailert, és a többség részéről már meg is van bocsájtva a gagyi gameplay. Főleg a film közeledtével.
27.
27.
kopic
Csicska EA már levette. -.-
26.
26.
Roomdog
Inkább egy Republic Commando 2-t kellett volna erőltetni... Nagy SW fan vagyok de ezt egyenlőre kihagyom azthiszem pedig nagyon vártam..
24.
24.
roli33
#14: Már bocs, de ebben aztán semmi SW hangulat nincs. Force Unleashed ezerszer hangulatosabb volt ennél, aminek ráadásul volt egy jó története. Jó a grafika, de ennyi. Nekem most került le végleg a kívánságlistáról ez a game. Az, hogy mész és lősz, mindezt SW környezetben, az szórakoztató tud lenni, persze, de a hangulathoz szerintem kevés. Várom a Visceral Games Star Wars játékát! Ahhoz viszont sok reményt fűzök.
23.
23.
zozo76hun
19.
19.
Stranger
#17: 1. Jó, csak milyen kivitelezéssel volt az UT1-ben? Nyilván itt már átmennél a légkörön, stb és ténylegesen szétlőnéd a drop shipeket, stb. Azért ne próbáld már megmagyarázni, hogy az egy unásig nyomott fícsör, amit láttunk már 20 éve.
2. Ez csak egy fél perc alatt kitalált random ötlet. Nyilván nem én ülök az EA-nél és adom az ötletek milliókért, csak rávilágítanék arra, hogy ez így nagyon gyenge.
3. Persze, hogy lehet vezetni. Csak mennyit és milyen behatásokkal? Én pl. azt a nagy valamit akarom ott a távolban látni, ahogy harcol kilométerekkel arrébb.
4. Ne csinálj abból fícsört, hogy nem lehet normálisan irányítani a dolgokat. Úgy mozog ahogy a játék halad... :D

Az egész játék egy gyors menetű CoD lövölde, SW köntösben és pár "járművel" parasztvakításnak. Ugyan úgy lebutították, ahogy a Battlefield sorozatot is. Ha ez nektek továbbra is elég, hajrá.
17.
17.
Cipo3
#15: 1, Amit te leírsz (megakadályozni, hogy valami bekövetkezzen) valamint ha mégis bekövetkezne akkor űrben (máshol) folytatni a csatát, már az UT1-ben is volt, ez nem tűnik nagy fejlesztésnek és nem sokan játszották, kikopott. Nekem nagy kedvencem volt csináltam is pár pályát ebben a módban. De amit írsz nem érv, volt már ilyen.
2, gyakorlatilag olyat írsz le ami benne van a játékban. Űrhajókat lehet vezetni siklókat lehet vezetni és kihatással van a játékmenetre és a többiekre. Még a romboló is úgy mozog ahogy a játék halad.
16.
16.
Falcon
vártam a játékot de ez most kiábrándito volt főleg igy tps-ben
én fps párti vagyok
majd talánegy nagy leértékelésen megveszem 1 év mulva negyed áron
15.
15.
Stranger
#14: Mi lenne ha a távolban lévő űrhajók nem csak dísznek lennének, hanem tényleg folyna ott egy harc a játékosok között? Ha 200-300 játékos lenne és több feladatot kellene megcsinálni egy pályán. Akár a filmből átvenni az elemeket. Pl. az ellenségről összegyűjtött adatok elmentése után elmenekülni az űrhajókkal, majd az űrben újabb csatát vinni. Eközben az ellenség ezt próbálja megakadályozni. Az űrbéli harc pedig hatással lehetne a bolygón lévők helyzetére, pl. kevesebb utánpótlás. Amit eddig láttunk, az kevesebb amit egy BF1942 nyújtott 2002-ben. Hol a fejlődés? Én nem akarom még 10 évig ugyan azokat nyúzni más grafikával. Szerencsére lesznek majd igazi nextgen játékok->Star Citizen.
12.
12.
koviprog
Ezt a Star Wars franchise sem fogja megmenteni egyenlőre, vagy gyorsan csinálnak egy 60 órás kampányt is bele, a multi használhatatlan kacsalövölde egyenlőre tényleg érdekesek a távolságok. Várjuk a véglegest azért.
11.
11.
atesz89
#4: Mert a BF-ben nincs taktika? Hát ha te felmész 1 tdm-re és csak mész előre és lősz akkor nincs hát. De akkor inkább Codozz. De ha egy csapattal és egy sqauddal játszol ahol egymás segítve kell elérni pontokhoz és védeni akkor sokkal nagyon benne a taktikázás mint akár miben. Sokkal inkább csapatjáték mint a Cod. Ha megnézem a mai CoD- okat. Milyen játékmódban játszanak a legtöbben? TDM mert ott nem kell csapat ahhoz hogy érvényesülj. A jó kis sd ctf domination hq már a múlté. Ahol még csapatmunka volt. Nem véletlenül szerették a cod4-et abban mindenki sd-zet még. A BO 3 bétában is a játékosok 50% a TDM-et játszotta. Pedig ott volt mondjuk a modern warfare 2 demolition messze a legjobb mód volt benne. Ebben mégsem játszották.
9.
9.
logic5
Az ember 2 kilóméterről TPS nézetben szénné kaszabol mindenkit. Na azt hiszem ennyi volt számomra ez a gém. Pedig vártam!
6.
6.
zozo76hun
a rasegitest ki lehet kapcsolni, amugy meg en is a battlefield-et latom benne csak sw kontosben. mivel a bf-et szeretem, ez is jo lehet nekem de inkabb megvarom a kesz jatekot meg a velemenyeket mielott penzt adok erte!
5.
5.
Ruga
Nekem úgy tűnik auto aim van a játékban vagy legalábbis valami rásegítés, furán rááll a célkereszt egyik ellenről a másikra és mozgásnál meg semennyire nem mozog el. Így nem lesz nehéz kontrollerrel játszani.. :) A fejlövés is kukázva.
4.
4.
headhunter86
ŐŐŐ. Hát ez elég gagyi. Tényleg csak az SW univerzum miatt lehet érdekes.
Semennyivel nem lesz jobb mint egy BF. Sőt, gondolom a célközönség is hasonló lesz. Taktika itt se lesz sok...
3.
3.
maktub
A pálya jól visszaadja a filmet, de a kialakítása amúgy nem tűnik valami izgalmasnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...