Októberben indul a Minecraft: Story Mode

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 16.
  • Megjelenés
Link másolása
A Telltale Games és a Mojang bejelentette, hogy október közepén jelenik meg világszerte a Minecraft: Story Mode első epizódja. Lesz dobozos változat is a hónap végén, amely egyfajta "season pass-lemezként" funkcionál.

A Telltale minecraftos kalandjátéka október 13-án startol el világszerte digitálisan. Az első epizód címe The Order of the Stone lesz, amit megtalálsz majd a Telltale Online Store-ban, a Steamen, a PSN-en és az Xbox Games Store-bn is.

Az iOS-es és androidos változatot október 15-től keressétek, egyedül a Wii U-s és PS Vitás változat lóg a levegőben, ezekről még nem mondott semmit a Telltale.

Érdekesség, hogy a Minecraft: Story Mode-ból lesz dobozos változat is, ám a korábbi gyakorlattal ellentétben a fejlesztők nem várják meg a szezon végét vele, már október 30-án megjelenik a boltokban PC-n, PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on.

A lemez persze csak az első epizódot tartalmazza, de a megvásárlásával egyfajta szezonbérletet is váltunk, így a következő részeket később automatikusan letölthetjük.

2.
2.
alice
Steamen még nem jelent meg mint pre-order, kíváncsi vagyok milyen árban lesz :D
1.
1.
DexHun
Megnézek majd pár vidit aztán eldöntöm, hogy kell-e :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...