A Battlefield: Hardline is bekerül az EA Accessbe

Link másolása
Egy Redditre felkerült fotó alapján úgy tűnik, hogy hamarosan újabb játékkal bővül az EA Access felhozatala. Ezúttal is egy friss cím kerül be a kínálatba, méghozzá az idén tavasszal megjelent Battlefield: Hardline.

Egy Reddit-felhasználónak hála lelepleződött, hogy melyik játék lesz a következő, amelyik bekerül az EA Accessbe. Az idén márciusban megjelent Battlefield: Hardline-ról van szó, mely kissé megosztóra sikerült, azonban még mindig az egyik legjobb multis elfoglaltság a piacon - a játékról tesztünk is van, amit itt olvashattok el. A kép tanúsága szerint idén októbertől lesz elérhető a Hardline.

Az EA Access szolgáltatásra kizárólag Xbox One-on fizethetünk be, és Magyarországról is elérhető. Évi 6 ezer forintért olyan címekkel játszhatnak az előfizetők szabadon, mint a Need for Speed: Rivals, a Battlefield 4 vagy a Dragon Age: Inquisition. Emellett az idén ősszel megjelenő Star Wars: Battlefronthoz hamarabb hozzáférhetnek majd a szolgáltatás előfizetői.

3.
3.
logic5
Valamit muszáj csinálniuk, mert a multi szánalmasra sikerült... A kampány nem volt rossz, de kár volt ezért megvennem. Bánom is.. Marad a BF3 :D
2.
2.
dcba
Ez egy tok jo szolgaltatas....lenne ha erdekelne egyik EA jatek is. Vmiert az EA mar nagyon regota nem tudott olyat mutatni, ami engem erdekelne. Na majd az uj Mirror's Edge, de kb annyi is volt megint jo idore.
1.
1.
respectpele10
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...