A Nordicnál vannak a Codename: Panzers jogai

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 25.
  • Hír
Link másolása
A skandináv Nordic Games a minap megvásárolta a magyar NeocoreGamestől a Codename: Panzers jogait, és sebtében bejelentette a második világháborús RTS gyűjteményes kiadását. Ám az örömünk nem lehet felhőtlen. Frissítve!

Alapvetően egy nagyon unalmas hír volna ez, ha nem lenne magyar vonatkozása. A kétezres évek elején igen népszerűnek számított a Stormregion Codename: Panzers-sorozata, a cím aztán a NeocoreGameshez került, a jogokat pedig nemrégiben a Nordic Games vásárolta meg kishazánk fejlesztőstúdiójától.

Így a skandináv kiadó használhatja a játék nevét, és ő rendelkezik a széria korábbi epizódjaival (Phase One, Phase Two, Cold War) is. A cég nem is ül a babérjain, gyorsan bejelentette a Complete Editont, amely az egész trilógiát tartalmazni fogja és 2016. január 29-én landol PC-n.

Igen ám, de tavaly szeptember óta tudjuk, hogy a Neocore már dolgozott a folytatáson Codename: Panzers - Commando címmel. A Nordic-féle üzlet azt sejteti, hogy a csapat titokban leállította a fejlesztést és megszabadult a jogoktól.

Az ügyben megkerestük a Neocore-t, amint választ kaptunk, frissítjük a hírt.

Update! A Codename: Panzers - Commando jogai továbbra is a Neocore-nál vannak, ám a többi projektjük miatt azonban egyelőre fiókba került a játék.

8.
8.
#6: Koszi.
Atadom a tobbieknek is...
7.
7.
mestermagyar
#3: Én kérek elnézést, meg sem szólaltam :D.
6.
6.
galmat
A Phase One a maga idejében mérföldkő volt. Ilyen grafikát, szimulációt még nem láttunk addig. A zene is remek volt. Emlékszem az állam kerestem a kidőlő fák, hullámzó kábelek láttán, ahogy kidőlt egy villanypózna.
Nyugaton is szép sikereket és remek kritikákat kapott. Aztán egyre ment lefele a színvonal, bár a Phase Two is jó játék volt, értelemszerűen nem hatott akkora újdonságként, mint az 1. rész.
5.
5.
McDuff
fuuuuu de imádtam az első részt. vhol még meg is van eredetiben.
4.
4.
rayden02
Nem tudom ,de én eddig a Nordic-tól csak annyit láttam hogy megvett egy csomó jogot, és csak újracsomagolva kiadja őket, de semmi új folytatásról bejelentést nem kaptunk eddig pl:Painkiller! :/
3.
3.
iNKARNATE
#1: Warhammer 40k akció rpg-t :)
2.
2.
crytek
#1: Ki játssza? Ezek mesterművek. Szerintem mocsok mod sokan várták végre felkerüljenek steam-re!

Acsikkal megbolondíthatnák őket az még böllerebb lenne. De ezt nem fogják ugyse mert azzal dolgozni kéne :D
1.
1.
mestermagyar
Az a gond hogy egyre lejjebb megy a neocore. Ez már a "jó játék, de ki játssza?" színvonal. Mit készítenek most tower defenset?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...