E3 2006: Haze - Új Ubisoft FPS

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft is beszáll a next-gen piacra a TimeSplitters gondozásában készülő Haze című FPS-el, mely PC-re, X360-ra és PS3-ra készül - információk, képek és videó itt!

A Ubisoft is beszáll a next-gen piacra a TimeSplitters gondozásában készülő Haze című FPS-el, mely PC-re, X360-ra és PS3-ra készül - információk, képek és videó itt!

A Haze napjainktól körülbelül 25 évre játszódik, mikor a kormányok - még mindig - háborúval oldják meg legszívesebben gondjaikat. A játékosok a Mantel-sereg újoncát, Jack Carpentert irányíthatják majd, s segíthetnek neki egy raklapnyi fegyverrel és járművel abban, hogy alakulatában a legjobb katonájává váljon. A történet Dél-Afrikában kezdődik, ahol hősünknek csapatával egy felkelést kell elfojtania - természetesen a sztori innentől kezdve bontakozik ki majd. A játék PS3-ra, X360-ra és PC-re készül, többjátékos és kooperatív móddal felvértezve.

8.
8.
Kerub
Ez a játék lesz 2007 legjobb FPS-e!!! Nem a grafika miatt hanem az ÜBERKIRÁLY MI és STORY LINE MIATT!!!! ÁÁÁÁÁ Nagyon jó lesz!!!!

CSAK ÍGY TOVÁBB UBISOFT ÉS MÉG TÖBB HASONLÓ JÁTÉKOT!!!
7.
7.
wasaby44
hmmm...nem rossz...na most kell egy új gép a régi poros helyett
6.
6.
Halfer
hé! ez igen jól néz ki elsőre :)
5.
5.
zoenn
Váááááááááááááááááááááááááááá, hami!!!
4.
4.
kharami
olyan szép és jo hogy ilyen brutál játékok készülödnek csa a fszom tudja minek, mikor az átlag ember nem engedheti meg magának hogy olyan gépet vegyen , amin ezek maximum graf mellett futnak faszán!

És ugye ezek max graf nélkül aligha érnek vmit!ezeknek pont az az erössége akkor mutatkozik meg hogy milyen brutál , ha mindent feltolunk benne!
3.
3.
fojesz
Mindjárt kapjuk az infót hogy csak vistán. :D
2.
2.
Colt
Végre, ez megjelenik Pc-re is!
1.
1.
fojesz
Brutális, gyerekek, brutális! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...