Mától ingyenes a WildStar

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 29.
  • Hír
Link másolása
Itt az alkalom, hogy előfizetés nélkül is kipróbáljuk a Carbine és az NCSoft MMORPG-jét, a WildStart. A játék ma váltott free-to-play modellre és érdemes belelesni, elvégre a műfaj egyik jobban sikerült darabjáról van szó.

A free-to-play WildStarnak nagyon örülünk, elvégre egy igazi űrwesternről van szó, mókás, karikatúraszerű látványvilággal. Ám a külcsín alatt igazi hardcore MMO lapul, amely sokkal pergősebb, mint mondjuk a World of Warcraft.

Aki eddig előfizetett rá, megteheti most is, és cserébe exkluzív cuccokkal gazdagodik, de azoknak sem kell ódzkodni tőle, akik a mikrotranzakcióktól tartanak. Ezek részben kozmetikai, részben pedig "kényelmi" kiegészítőkre vonatkoznak - vagyis ha nincs túl sok időnk játszani, némi pénzzel kiválthatunk majd ezt-azt a játék üzletén keresztül.

Szóval irány a hivatalos honlap, itt pedig a premier örömére összerakott filmes trailert nézhetitek meg:

8.
8.
Arian Starlight
#6: ÜD.v
Exile oldalon a You Take No Candy (http://youtakenocandy.shivtr.com/) van, mint magyar guild, tegnap is sok új játékos érkezett hozzánk. Dominion oldalon egy guildet ismerek: Made An Effort, őket a fórumban megadott karaktereken keresztül érheted el: http://wildstar-online.hu/forum/viewtopic.php?f=19&t=105
7.
7.
leigazoka
Wildstar-hungary-ben leirják, hogy léphetsz be HUN chatbe.. van TS szeró és klánba is be lehet lépni szint korlát nélkül.
6.
6.
Kreto
#3: Van valami jó magyar klán aki segít beilleszkedni a communitybe és a játék elkezdésében? :)
5.
5.
Kreto
#4: Ha Európai szerveren vagy hajnalra biztos játszható lesz már mérsékelten :D
Nekem már a töltés is nagyon belassult. De talán 1 nap alatt le is jön XD
4.
4.
north
#3: Persze :) X Idő után kiforr ez is :D Viszont már haladás, hogy eljutottam a karakter generálásig majd kifagyott amikor a finish-re nyomtam xD (lehet sokat tököltem vele és azért volt)
Na majd mindjárt nekifutok megint :)
3.
3.
leigazoka
Nem kell bexarni.. Klánba is beszéltünk erről haverokkal. Induláskor jönnének csomóan, de sok gyerek türelmetlen várni... fennakad a hibákon, laggokon, türelmetlen és otthadja a game-t. Kell várni pár napot, hogy jó legyen.. Most ha rendelsz valamit és csak 2 hét mulva jön meg.. nem leszel elmebeteg.. haver gitárját 8 hónapig készítették. Jó lesz az csak várni kell. 1 pve és 1 pvp szeró van, mert nem számítottak ekkora tömegre.
2.
2.
north
Olyan sor van hogy nem látni se az elejét sem a végét, mondjuk nem csoda hisz ingyenes lett, de nem tudom más is tapasztalta e a véletlenszerű Patch server összeomlásokat :/ Kezdem unni a folyamatos PC újraindítást minden egyes ilyen hiba után :P
Egyszer oda is el eljutok, hogy ki is próbáljam mondjuk úgy 411 óra múlva :D
1.
1.
SzAdam
Köszi az infot! Már töltöm is! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...