Need for Speed - a testreszabási lehetőségekről

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 30.
  • Videó
Link másolása
A Ghost Games nem győzi hangsúlyozni, hogy az új Need for Speedben mennyire szabad kezet kapunk a verdáink testreszabásában. A legújabb előzetes is erre a funkcióra összpontosít.

A legújabb videóban betekintést nyerhetünk a Need for Speed testreszabási lehetőségeibe. Már az autótípusok között is nagy a szórás, teljesen más élmény vezetni egy amerikai izomautót és egy japán gépet, ezen felül szinte mindent megváltoztathatunk a verdánkon, az optikai tuningon túl az autók teljesítményébe is belepiszkálhatunk.

A Need for Speed november 3-án érkezik Xbox One-ra és PS4-re, PC-n pedig valamikor tavasszal fut be.

16.
16.
m3gtr
Egy raklap xar lesz ez is, mert kormánnyal irányíthatatlan. Mondom ki próbálom az undorcovert erre nincs a beállításoknál kormány opció, egy autós játéknál LOL Ugyan olyan xar lesz ez is mint a többi, de azért a 3 évesek biztos jól szórakoznak majd.
15.
15.
Angelwing
WOW! kaptam béta kódot(NFS) PS4-re ma,azaz október 2.-án már töltődik lefele.
13.
13.
Hunszi
amúgy jól emlékszem, hogy az autó listán nem volt Golf 1? csak mert akkor hurray...megint egy csomó DLC...
12.
12.
kryszisz
#7: Öröm látni, hogy sokaknak bejött a Run, holott kritikailag a leginkább lehúzott epizód lett. Én is baromi jól szórakoztam vele, az újkori (értsd: MW utáni) részek közül szerintem a legjobb, két órás karrier mód és scripthegyek ide vagy oda.
11.
11.
Angelwing
Elő is rendelem a játékot,ha lemezárban adnak hozzá egy igazi Nissan GTR-t :D LOL
Jónak igérkezik ez a rész,a sok hulladék rész után végre részletesebb játékot kapunk. Lehet hogy az új generációs konzoloknak köszönhetjük,azért mert többet bírnak?
10.
10.
PS4jacksony
A város még mindíg egy élettelen lakatlan bolygó hatását kelti......

Az autók viszont nagyon szépek de ennél sokkal több kell egy jó nfs-hez.

A változatossággal komoly problémák lehetnek úgy látom mivel a pályák 1 kaptafa hatást keltenek.

Az NFS-ek (Utánzatait), mert ezek csak azok.....A helyszínekkel kaszálják el...
Criterion rá erőltette a burnoutot útáltam...Köszönő viszonyban sem volt egy nfs-el sem.

Pedig csak a fejlesztőknek végig kéne játszaniuk a legsikeresebb nfs-eket amiket a rajongók azóta is visszasírnak,és utánna megnézni ők mit csináltak....

Ráadásul nem csak az Nfs-re igaz ,de mostanában az átvezető videókat amiket annyira szerettem mintha száműznék a játékokból.Alig látni....

Egyébként akárki akármit mond bár számtalan sebből vérzik mégis nekem is a Run volt a Most Wanted óta a legfaszább nfs...
9.
9.
Azadojat
A város konkrétan olyan. mintha az Underground 2-őt felhúzták volna grafikaileg mai szintre :) Mondjuk cseppet sem fog érdekelni, ha a játékmenet olyan élvezets lesz, mint az említett elődé :)
8.
8.
Dízel
#7: A Run marha jo volt, mármint maga a játékélmény. Pályák 10/10, a story nem nagy szám, de nekem bejött, olyan mint egy ágyúgolyófutam. az autok is jók voltak, de nem értettem hogy kb volt benne 70 auto abbol a stroy modebol csak max 30al játszahattal, a többit a story mode utan nyerd meg vagy pláne csak multiban feloldhatóak... Ezt leszamítva a Run-t kb 3-4szer végigtoltam, mert változatos és élvezetes volt.
7.
7.
Hunszi
#6: Jó példa erre a NFS Run is, mindenki fikázta... de legalább más próbált lenni, mint a többi egykaptafás verseny szimulátor, nekem meg pont ezért életem egyik legjobb NFS címe a Carbon és az Underground után
6.
6.
Hunszi
#5: kipróbáltam...nem fogott meg őszintén, unom már ezeket a "hivatalos" versenyeket, épp ezért fog mindenki ráharapni erre az underground illegális versenyekre, mert ilyenből nagy hiány van, annyira sz*r meg csak nem lehet, hogy egy kis hype vonat ne vigye el a hátán jó messzire
4.
4.
Hunszi
#3: de legalább lesz valami autós élvezet...boxom nincs így forza kiesik...azon kívül milyen autós van? semmi, a project cars, ahogy jött úgy ment is a levesbe
3.
3.
logic5
Agyonhájpolt szar lesz. Ez borítékolható.
2.
2.
br1Koo
#1: Az Underground 2 is egy sivár szar volt ha belegondolsz, de senkit nem zavart. Nem lesz ez itt se másképp szerintem, ha a versenyek jók akkor a kutyát nem fogja érdekelni a szellemváros.
1.
1.
Dízel
Nem lesz ez rossz rész. Egyedül a város lesz nagyon sivár. Még a csak éjszakai versenyzés oké lenne, mert sokkal hangulatosabb, de olyan a város mint egy ditroiti külváros lerobbant negyede. Remélem ez csak egy pályarész lesz amit mutogatnak. Siman lehetnének benne hegyes vidékek mint a carbonba vagy sivatagos vidékek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...