Bemutatkozott a Star Citizen egyjátékos része

Link másolása
Bemutatkozott a Star Citizen egyjátékos része az este zajlott CitizenConon. A Squadron 42 névre keresztelt sztori módban olyan színészek is szerepet kaptak, mint Gary Oldman és Mark Hamill.

Az este folyamán zajlott a CitizenCon, ahol rengeteg érdekesség kiderült a cím egyjátékos részéről. Megtudtuk, hogy a játék ezen része a Squadron 42 nevet kapta - az ígéretek szerint minden karakternek saját személyisége lesz, és rajtunk múlik, hogy milyen kapcsolatot alakítunk ki velük.

Hogy még jobban beleélhessük magunkat a sztoriba, a karakterek arcát és hangját neves színészek adják majd. A lenti képen megnézhetitek az impozáns stáblistát. Többek között Gary Oldman, Gillian Anderson, Mark Hamill és John Rhys-Davies is szerepelni fog a Star Citizenben.

Az alábbi videón pedig egy elképesztően látványos beszédet is megnézhettek, melyet a Gary Oldman által alakított admirális mond el.


A fejlesztők a kampány elejébe is bepillantást engedtek, azonban ez egy korai változat még, és a karakterek változhatnak benne.

12.
12.
Dio papa
#11: Jah, és 3 nap alatt összejött 1.8m dodó megint.. Nem rossz... :)
11.
11.
barackostej
#10: Sajnos ezt félreolvastam, de javítottam.

Neves: valaki, aki híres és közismert. Gary Oldmant nagyjából mindenki ismeri, aki látott már filmet. Hiába írnám Ned Luke-ról, hogy neves, nem hiszem, hogy sokaknak beugrana a Google nélkül, hogy kinek adta a hangját és miben szerepelt. :)
10.
10.
Dio papa
Kedves barackostej! Nem 10 órás a kampány, hanem több mint 10 órányi mocapet vettel fel a kampányhoz.. :) osztogatnak-fosztogatnak.. :)
9.
9.
drat576
#3: *neves: és szerintem olyan alapon, hogy aki eddig nem a föld alatt élt az valószínűleg hallott róluk.
8.
8.
torz_on_borz
#7: Epizódokra lesz bontva SQ42 és az EP1-nek lesz annyi a játékideje. Már ha ennyi lesz és nem több mert CC-n a mocapes átvezető videók idejére mondtak 10 órát.
7.
7.
KENKILL
10 órás kampány az nem valami sok, de ezek szerint nem azon van a hangsúly, sztem inkább ilyen tutorial jellegű lesz a játékhoz, mint a CoD-ok kampányai. Akkor viszont nem értem mire fel ennyi pénzt elcseszni ilyen színészekre, de hát ők tudják.
3.
3.
Sose fogok rájönni, milyen egyenlet alapján számoljátok ki, hogy kit említetek nemes színészként, és kit nem..
2.
2.
crytek
Végre! A multi nem érdekel a single-t letolom azt kész.
1.
1.
Stranger
Mi a szarnak kell ilyen színészekre költeni a pénzt? Semmit nem tesz hozzá egy ilyen játékhoz... Na mindegy, ezek legalább tesznek single-t is a játékba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...