E3 2006: Folytatódik a Starcraft és a Diablo

  • Írta: Daks
  • 2006. május 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Bizony, a pletykák igazak voltak. A Blizzardosokkal elbeszélgetve megbizonyosodtunk róla, hogy folytatni fogják a Starcraft-ot és a Diablo-t.

Bizony, a pletykák igazak voltak. A Blizzardosokkal elbeszélgetve megbizonyosodtunk róla, hogy folytatni fogják a Starcraft-ot és a Diablo-t.

Paul Sams, a Blizzard egyik munkatársa elmondta, hogy a World of Warcraft: Burning Crusade-n kívül jelenleg két új, egyelőre bejelentetlen játékon dolgoznak. Amikor rákérdeztünk, hogy mik azok, csak annyit mondott, hogy a Blizzard fontosnak tartja az eddigi nagy sorozataiknak a folytatását. A szavaiból azt vettük ki, hogy bizony ezek a Starcraft és a Diablo játékok lesznek - mivel a Warcraft-ot már egy MMORPG formájában megkaphattuk nemrégiben.

Paul barátunk sajnos ennél többet nem volt hajlandó elárulni, de azt hozzátette, hogy a cég erősen érdeklődik a Playstation 3 és az Xbox 360 iránt, de azért a PC-seket sem fogják elhanyagolni...
7.
7.
wasaby44
6.
6.
Myko Alto
Fantáziálgathatunk ám ezerrel, hogy mik is lesznek azok a folytatások, de szerintem várjuk meg, mig fixet tudunk majd róluk.



Én az RTS vonal folytatásának örülnék, de ha konzol irányba mennek a fiúk, akkor ez szerintem eléggé halovány reménnyel kecsegtet! Valószinűbb akkor az akció vonal folytatása, mint a Diablo és a Starcraft: Ghost, ami ugyebár a süllyesztőbe került, pedig igéretes volt.
5.
5.
Roly
nekem egyáltalán nem teccik a hellgate london.
4.
4.
InGen
#1 konzolokra vannak a legjobb RPG-k, szóval konzol nem egyenlő RPG elemek elvesztése...
3.
3.
InGen
Ott a Hellgate: London. Az egy Diablo FPS-ből és nagyon is fasza. Szóval jöhet.
2.
2.
Halfer
na igen, ha fps lesz a diabloból akkor asszem már most keresek egy jó magas sziklát és egy szakadékot ... de az is lehet hogy a blizzardot lököm le :P amúgy a tps elég elképzelhető csak ki tudja jó lesz-e ...
1.
1.
Roly
na ez szép lesz...egy konzolátirat diablo 3, ami már azt a minimális szerepjáték jelleget is leveti majd, talán még fps is lesz belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...