E3 2006: Hol vagy Need for Speed Carbon?

  • Írta: Daks
  • 2006. május 12.
  • Hír
Link másolása
A keddi Sony konferencián az Electronic Arts felfedte a legújabb Need for Speed-et, a Carbon-t. Azóta sem hallottunk róla semmit.

A keddi Sony konferencián az Electronic Arts felfedte a legújabb Need for Speed-et, a Carbon-t. Azóta sem hallottunk róla semmit.


A nagy Playstation 3 prezentációban az eljövedő játékok között feltűnt egy néhány másodperces trailer, melyen a Need for Speed: Carbon-t leplezte le a kiadó. Az EA standjára ellátogatva azonban semmi jel nem utalt arra, hogy bejelentés készül. A nagy kivetítőkön trailerek mentek, a kiállított gépeken pedig Superman-t, Crysis-t és Battlefield 2142-t lehetett játszani - nyoma sem volt az NFS-nek. A kiállítás még nem ért véget, reméljük igazi ínyenc módjára az EA a legjobbat a legvégére hagyja... :)
13.
13.
ballcsy2
hát, hát, hát, hát....2006.december-én jött be a boltokban
12.
12.
majoros25
Hát szerintem a törő autó nem fontos ez nem valami ralli vagy roncsderbi és minek járókelők hogy elüsük őket ez autós játék a gyorsaságról és autóhról szól nem valami véres GTA-ról ahól kedvünkre elüthettyük a járókelőket ez teljesen lényegtelen szerintem a neon az kell de az se muszály mert nem nagy izgat az undregund 2-ben is alig volt a kocsimon de engem nem zavar hát amúgy ennyi ja igen nagyon várom mán a boltokból pedig kapkodni fogják az tuti na csá szerintem. :)
10.
10.
Maarcy
de száp szád van öcsém :s
9.
9.
Maarcy
kétlem hogy megtalálod
8.
8.
Maarcy
háháh trabit maxra tuningolni :D
7.
7.
Maarcy
zsernyákok, sok kocsi lehetőleg toyota, maximum tuning, városi autók amiket rendesen lehet tuningolni pl:mazda 6, toyota yaris...

és poénnak egy trabi:)
6.
6.
FNorberto
Ha szimulátor kell ne NfS-t vegyél. A Need for Speed-ek mindig is arcade autóversenyek voltak.
5.
5.
mesz1
Én követelem bele a Drift-et és a Toyota Suprát na meg a NEON-t!!!és az se lenne rossz ha külön lehetne alakítani a kasztnit na meg kicsit érdekesebb fesések kellenének meg egy fasza ferrari!!! :D

4.
4.
Maarcy
ha ezt mondod mért jössz ide he?
3.
3.
wasaby44
Útálom az NFS cuccosokat... haver mindig azzal szarakodok hogy már vagy 15x vitte végig azta kib****tt MostWantedet...PFÚÚÚj!!!

Még egy ilyen ürülék és okádok!!! :@
1.
1.
Maarcy
magakarom kapniiiiiiii

kéremidekéremidekéremide!!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...