Harcias traileren a felújított Divinity: Original Sin

Link másolása
Bő egy hét múlva érkezik a Divinity: Original Sin konzolos változata, az Enhanced Edition. A játék új trailerében a harcrendszerrel ismerkedhetünk meg újra, valamint a konzolos kezelőfelületet is szemügyre vehetjük.

Hamarosan megjelenik a Divinity: Original Sin - Enhanced Edition, így konzolokon is elérhetővé válik a tavalyi év egyik meglepetésjátéka. A cím körökre osztott harcrendszerével ismerkedhetünk meg az új trailerben, valamint a konzolos kezelőfelületet és az új kasztot is megtekinthetjük mozgás közben.


A Divinity: Original Sin - Enhanced Edition feljavított grafikával és 1080p-s felbontással jön konzolokra, valamint az osztott képernyős kooperatív mód is elérhetővé válik. Az újdonságokat a PC-sek is megkapják egy ingyenes frissítés keretében. A játék október 27-én jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, és nagy eséllyel a frissítés is ekkortól lesz elérhető PC-n.

3.
3.
Kreto
Minden egyes percét imádtam. Végre egy olyan kalandjáték ahol nem rágnak semmit a szádba. Magadnak kell rájönni minden elemére. Aki szerette a könyves kalandjátékokat a DnG-t vagy M.A.G.U.S.-t annak szerintem kötelező. Van pár hibája de szerintem el lehet fölötte siklani ha beszippantott a játék. (pl mindent ellophatsz. Ez az NPCk-nek nem nagyon tűnik fel csak ha tetten érnek)
2.
2.
balint23h
Nagyon akartam szeretni a játékot de nem sikerült.
1.
1.
Arian
Alig várom, hogy belekezdhessek. Már nincs sok hátra!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...