Frissítve: VR-orientált DLC-t kaphat az Until Dawn

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 23.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint készül az Until Dawn első DLC-je, a kiegészítő ráadásul rendkívül érdekesnek ígérkezik: a körítése nagyjából egyezik majd az alapjátékéval, viszont a játékmenet egy kicsit más lesz.

Az Until Dawn számunkra is kellemes meglepetés volt, és ha jönne folytatás, azt is szívesen kipróbálnánk.

Könnyen lehet, hogy nem is kell erre olyan sokat várnunk, igaz, a most felröppent pletykák szerint rendhagyó módon bővítené a Sony és a Supermassive az Until Dawnt: egy PlayStation VR-ra tervezett DLC-t adnának ki hozzá, amely ráadásul csak a körítésében emlékeztetne az eredeti horrorjátékra, amúgy egy rail-shootert kapnánk.

A Destructoid két forrásból is azt az információt kapta, hogy a kiegészítő Rush of Blood címmel fut, és jelenleg épp a brit piacon tesztelik. Az egyik beszámoló szerint egy húszperces ízelítőt mutogat a Sony, amit a DualShock 4-gyel és két Move-kontrollerrel is ki lehet próbálni. A következő információkat tudta még meg a lap:

  • Annyira "rail-shooter" a játék, hogy a kipróbálható jelenetben egy csillében gurulunk ide-oda.
  • Nem tudni, hogy ki a főhős, a nevét nem említik, és belső nézetből látjuk az eseményeket.
  • Először a havas természetben, majd egy épületben lövöldözünk. Az ellenfelek valószínűleg a Wendigók.
  • Az Until Dawn "szelleme" is előkerül néhány alkalommal.


Hogy mikorra készül el a kiegészítő, azt nem tudjuk, de a PlayStation VR jövő évi megjelenése előtt úgysem érdemes számolni vele.

Update! A Supermassive a Redditen gyorsan cáfolta a pletykát, hovatovább azt is kijelentette, hogy "jelenleg semmilyen DLC-n sem dolgoznak".

7.
7.
zozo76hun
6.
6.
#4: örülnél te annak a gyenge hardvernek ...VsmS2.gif
5.
5.
A múlt héten jött hozzá egy majd 12 gigás cucc "update" címen (!) nem tudja valaki hogy az mi a franc ??? Mégha hibás lenne a játék akkor is sokalnám,de hogy semmi baja így főleg.
tartalmilag sem változott semmit. (lehet készül valami hozzá csak tagadják)
4.
4.
zozo76hun
hat arra en is kivancsi leszek hogy mit bir egy alapvetoen gyenge hardware a vr-bol kihozni. ha tenyleg jo lesz egybol veszek egy ps4-et meg egy szemuveget hozza. de mint korabban mar irtam nekem nexus 5-om van ami fullhd ips ugye + google cardboard is van. nagyon-nagyon keves a fullhd felbontas. eletlen, pixeles a kep durvan. itt joval nagyobb felbontas kene + 100-120fps legalabb....
2.
2.
McDuff
nemhogy megkapná a belső nézet modot,ahogy eredetileg tervezték. gondolom nem kukázták teljesen. nah azzal lenne fain!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...