E3 2006: Storm of War bejelentés

  • Írta: Daks
  • 2006. május 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Néhány óra múlva bezár az E3, de még mindig történnek játékbejelentések - ezúttal az UbiSoft húzta le a leplet legújabb repülőgépszimulátoráról.

Néhány óra múlva bezár az E3, de még mindig történnek játékbejelentések - ezúttal az UbiSoft húzta le a leplet legújabb repülőgépszimulátoráról.

Ugrás a galériához

A Storm of War: Battle of Britain-t a Maddox Games fejleszti és a második világháború történelmi eseményeit élhetjük át pilótaként. Összesen 3 kampány lesz, így a brit, a német és az olasz haderőben is kamatoztathatjuk repülővezetői szkilljeinket. Galériánkban 4 új kép landolt.
1.
1.
Jimmike
Csak remélni merem , hogy az Il - 2 Sturmovik " népes családjánk" elkészítése óta Oleg Maddoxék megtanultak repülni és nemcsak a szovjet levéltári adatokra hivatkozva "lövik be és ölik meg" a tengelyhatalmi és az USAF gépeket , míg az angol és szovjet gépek a "godmode" tulajdonságokkal vannak felruházva . Pl.: A Me-262 6000 m-en 850 km/h végsebességet kellene hogy produkáljon , ehelyett szerény 390 km/h-t tud ami alig nagyobb mint az üldözött B-17 370-es utazósebessége . Rengeteg ilyen bizarr példát tudnák tálalni amit a két és fél tapasztalatából összegyüjtöttem de most ettől eltekintenék . Ez sajnos nem tükrözi a történelmi hűséget amit a készítők szajkóznak .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...