Detroit - a Heavy Rain alkotóinak legújabb játéka

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Emlékeztek még a Quantic Dream 2012-ben bemutatott Kara techdemójára? A Heavy Rain alkotói nem feledkeztek meg róla, és tovább gondolták Kara megszületését, akiről most megtudjuk, mi történt vele a gyárat elhagyva.

A Heavy Rain és a Beyond: Two Souls fejlesztőcsapata, a Quantic Dream bemutatta legújabb játékát, a Detroitot. Ebben az a Kara nevű android játssza majd a főszerepet, akit a 2012-ben bemutatott techdemóban ismerhettünk meg. Akkor a születését nézhettük végig, most pedig kiderül, mi is történt vele azután, hogy kilépett az őt összerakó gyár falai közül.

48.
48.
Norbiii
Imádom az olyan játékokat, mint a Beyond vagy a Heavy rain. Nem várok sok mai játékot, mert rengeteg hidegen hagy, de ezt igen.
47.
47.
ilovenancythompson
#41: ezzel nagyon egyet tudok érteni.
43.
43.
Spectrum
#42: "Sokan csípőből lökik a verdictet interaktív filmnek titulálva játékaikat, pedig sokkal többet nyújtanak ennél."

Szerintem azok lökik, akik nem játszottak velük, jó eséllyel PS-hater huszárok.
42.
42.
tabu3x
Nekem nagyon bejönnek ezek a QD féle játékok. Sokan csípőből lökik a verdictet interaktív filmnek titulálva játékaikat, pedig sokkal többet nyújtanak ennél.
Ha az ember kicsit lelassít, akkor észreveszi a különbségeket a "játékok" és a QD alkotási között, melyek csak és kizárólag pozitív jellegűek, szerintem.
Lehet, kell hozzájuk egyfajta látásmód, egyfajta érettség, egy kis nyitottság hogy az ember átérezze azt a szokásostól merőben eltérő játékélményt, ami nem mindenki sajátja...
41.
41.
giga321
#18: +1. Ugyanez a bajom. Gyönyörű grafika, és valószínüleg kiváló csillagos 5-ös története lesz de az a bajom ezzel is mint a Quantic többi játékával, hogy nekem ez így nem teljes értékű játék. Ugyanez volt a bajom az Until Dawnal is. Azt is inkább végig néztem youtubon pedig itt a ps4 a szobában de ahogy itt a GK tesztben is volt róla szó.: nem fizetek 20 ezret egy sétálószimulátorért.

És nagy szomorúságomra ez is biztos ilyen lesz. Pesig annyi de annyi potenciál lenne egy open world cyberpunk tps játékban, hogy elképesztő.
És jah ahogy te is mondtad:

Addig is várok a Cyberpunk 2077-re.
37.
37.
bitbandita
Akit érdekel a téma melegen ajánlom a Humans nevű sorozatot (a svéd Real Humans-Akta Manniskor angol feldolgozása), nemsoká jön a 2. évad is. Aki nem akarja letölteni, vagy magyar szinkronnal szeretné, az meg tudja nézni a tv-ben is, valamelyik magyar csatorna megvette, nemsoká lesz.
36.
36.
Mennyivel menőbb lenne már, ha ez az Ex Machina befejezésében látott koncepciót vinné tovább.. :D
35.
35.
medson
Nah a QD már megint megvett kilóra! Most kezdhetek gyűjteni ps4 re, fasza :D

Egyébként valóban inkább film mint játék de azért ebből az alapból is kilehet hozni nagyon jó dolgokat, lásd: Life is Strange.
34.
34.
kopic
Ez oszt igen ! QD azért nagyon tud.
Miért mindig PS-re készülnek az egyedibbnél-egyedibb játékok ?:(
33.
33.
Pain
Sztem a Heavy Rain is jó volt. A különböző befejezések miatt, pedig többször is újra lehetett játszani. Ez is érdekel, Beyondot még pótlom előtte mindenképp.
32.
32.
br1Koo
Azért a Quantic Dream tud játékot készíteni, szerintem a Fahrenheit még jó volt. Reméljük kicsit jobban megeröltetik magukat ennél a címnél is.
31.
31.
Spectrum
Huhh, ezt máris nagyon várom! :-)))
30.
30.
Beniciodeltoro
Ha két gombot is kell lenyomni a játék alatt ,akkor is inkább ezt választanám mint a COD-ot, amiben végig ugrálsz, meg falon mászol.
28.
28.
Extol
1000x feldolgozott boredom story... AI: Mesterséges értelem by S. Spielberg után elszabadulva.
26.
26.
DON GONDOCS
http://i.imgur.com/XzVHG.gif
25.
25.
Red-E-Kamp Van
#24: Egyetértek, én is efféle filozófián morfondíroztam néhány órája.
Megkockáztatom önmaga is ráébred valami hasonlóra. a végén.
24.
24.
simi
lehet, hogy maradi vagyok, de nehezemre esik együtt érezni egy géppel, ha egy robot öntudatra ébred, akkor jobb gyorsan az összeset kiirtani, lehet akármilyen emberi külseje, francnak se hiányzik egy cylon háború, vagy az ítélet napja.
Pusztuljon Kara!
23.
23.
Yanez
Wow, ez most rendesen földhöz vágott! Amúgy is nagyon bírom a QD játékait, de ezzel az androidos sztorival, talán a kedvencem lesz. Musthave!!!!!
22.
22.
ADMlN
A hangulata nagyon tetszik, remélem a játékot sem hagyják ki belőle.
21.
21.
dzsiádzsó
A Hevirén jétk volt :O no ez nekem új, azt hittem az ilyen interaktív DVD, amit csak a ps játszik le... Ez a trailer meg annyira jó, hogy se, az utóbbi 10 év csontig rágott elcsépelt sci-fijei, jesszus és ezért rajonganak, meg fejlesztőért.
20.
20.
Neo1989
Nekem a Heavy Rain annyira nem jött be ,de a Beyond igen. Erre kíváncsi vagyok :)
19.
19.
drat576
Nekem ez a trailer hidegrázós volt, örülhetnek a PS4 tulajok :)
18.
18.
Gombi90
Imádom a disztrópiás hangulatú világokat, a trailer is nagyon ütős lett. viszont sajnálom, hogy várhatóan ez is "csak" egy interaktív film jellegű játék lett.

Ha ebből a világból készülni egy rpg (akár nyílt világú, akár zártabb), akkor komolyan elgondolkodnék egy PS4 beszerzéséén, pedig törzsgyökeres PC-s vagyok.

Addig is várok a Cyberpunk 2077-re.
17.
17.
zsocc-nrg
Trailer alapján nagyon érdekesnek ígérkezik, kár hogy amúgy a Quantic Dream-féle interaktív filmek teljesen hidegen hagynak. Ez viszont tetszik úgyhogy lehet rászánom magam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...