Gameplay bemutatón a Wild

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 28.
  • Videó
Link másolása
Michel Ancel legújabb játéka, a Wild is hallatott magáról a tegnap esti Sony-konferencián, a franciák egy pár perc hosszú gameplay bemutatóval készültek az estére. Sámánunk küldetésre indul, egy társát kell megmentenie.

A nyitott világú Wildban nem csak természet változásaihoz kell hozzászoknunk, hanem meg kell tanulnunk azt is, hogyan tudunk együttműködni az állatokkal. A PS4-exkluzív játék főszereplője egy sámán lesz, aki az alábbi demóban elindul megidézni a kígyók istenét, hogy megmentse egy társát a törzsből. A küldetésében egy sas, egy medve, egy nyúl és néhány holló is a segítségére lesz.

9.
9.
Aanash
Szerintem ötletes nagyon.
A Horizon, a No Man's Sky és ez amik eddig érdekelnek és tényleg kecsegtetnek valami újjal.
7.
7.
mestermagyar
#4: A rust az egy másik túlélő stílusban mozog, csak a kinézete lehet amit hasonlítasz, az talán kicsit néha hasonlít.

A rust egy régebbi és stalker gyökerű játék, az a vajmi kevés hasonlóság csak az experimental fejlesztésének az előközepe volt, ez egy sokkal technológia alapúbb posztapokaliptikus játék lesz radioaktivitással.
6.
6.
Hunszi
Komolyan ezeket a stílusokat nem értem, valaki fentről kitalálja s akkor mindenki rááll vagy mivan? Tetszik ez az ősemberes dolog, de ez már hányadik ilyen jellegű játék az elmúlt 1 évben? Hirtelen a semmiből mindenkinek egyszerre ugyanaz jut eszében?
5.
5.
Yanez
Eddig nagy királyság! Remélem a feladatok/küldetések sem laposodnak majd idővel, bár egy ilyen játékba sok fantáziát lehet vinni, szóval a mérleg nem a monotonítás felé billeg.
4.
4.
gomba56
Na ez a téma is olyan lesz mint a zombis, vagy a 2. világháborús. Unalomig fogják nyomatni a hasonló természetben lévő túlélő játékokat. (rust, far cry primal, forest, crytek új játéka)
Ötletesnek tűnik az állatok irányítása. A grafikai jó. De mivel Pc-s vagyok felejtős.
3.
3.
Gorrister
Hát ha Ancel ezen dolgozik akkor ezek szerint nem nagyon készülget a Beyond Good and Evil 2. :(
2.
2.
Ruga
Elsőre nagyon pozitív játéknak tűnik. Biztosan jobb hatással lesz a gyrerekek gondolkodására mint egy zombis posztapokaliptikus szar.
1.
1.
Yetikoma
Nagyon ötletes remélem sikeres lesz. Általában az új öteleetk miatt nyavajognak az emberek, de csak a régi jólbevált ötleteket veszik meg.Talán itt nem így lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...