Need for Speed - változatos helyeken száguldozunk

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy hét múlva boltokba kerül a Need for Speed-sorozat legújabb, ezúttal számozás nélküli epizódja. Az új rész a fiktív Ventura Bay városában játszódik, ahol hat különböző kerületben zajlanak majd az üldözések.

Ugyan Need for Speed előzetesünkben részletesen bemutattuk a Ghost Games fejlesztette új rész újdonságait, van, amire csak most derült fény. Ez pedig nem más, mint a játék játszótere, ami egészen pontosan hat kerületre oszlik fel.

A játéknak otthont adó Ventura Bay egészen változatos helyszínekkel rendelkezik, így mind a hat kerület teljesen eltérő hangulatú lesz. Az első ilyen helyszín Burnwood, ami nem csak azért érdekes, mert szűk utcákkal, irodákkal és üzlethelyiségekkel zsúfolt negyedről van szó, hanem azért is, mert itt található majd a garázsunk is. Felette terül el a meseszép szerpentinekkel tűzdelt Crescent Mountains, ahol kanyargós útszakaszok és csodálatos panoráma fogad majd minket.


Garázsunktól kicsit délre fekszik a Royal Park, ami lényegében Ventura Bay egyik legmenőbb negyede. Hatalmas, mindenhonnan látható felhőkarcolók és lakónegyedek övezik ezt a vidéket. Itt találjuk a Ghost Arénát is, ami versenyek előtt kiváló találkozóhely lehet. Nem messze innen érjük el South Portot, ahol nem csak a rendőrkapitányság előtt lesz lehetőségünk randalírozni, de az iparnegyed is itt alakult ki, így a szűk utcák és különböző dokkok kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy elrejtőzzünk a fakabátok elől.

A város nyugati részén fekszik El Rey, ami Crescent Mountainshoz hasonlóan egy hegyvidéki terület, de itt tudunk ráhajtani az autópályára, ahol aztán tényleg kihajthatjuk a járgányaink lelkét. A Franklin Terrace a város modernebb kerületei közé tartozik. Itt találhatóak a különböző vállalatok és technológiai cégek, így a közlekedés is nagyon jól meg van oldva. Gyakorlatilag Ventura Bay bármely pontja könnyen és gyorsan elérhető innen.

A játék november 3-án landol Xbox One-on és PS4-en, majd tavasszal PC-n is. Az EA Access-előfizetők már tolhatják a játékot, a szolgáltatás 10 órás próbaverziót kínál belőle.

4.
4.
Tökmindegy, úgyis mindig este lesz és nem látszik szar se :D
3.
3.
respectpele10
Ea access-el tolom, és nagyon bejön. :)
2.
2.
Stranger
Na így kell újragondolni egy régi címet...
1.
1.
razipapi
Az irányításon kívül nekem nagyon tetszik! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...