Evolve - a jövő héten érkezik Gorgon

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 30.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan megérkezik a Turtle Rock Studios kooperatív akciójátékának ötödik szörnye, Gorgon is. A kicsike amellett, hogy savat köp, még hálót is lő, amivel lelassíthatja a vadászokat. Emellett jön az Ultimate Edition is.

Egy újabb aranyos szörnyeteggel bővül a jövő héten az Evolve - ő lesz az ötödik bestia Behemoth, Goliath, Kraken és Wraith után. Gorgon hálót lő, ha gyorsan el szeretné húzni a csíkot, vagy ha észrevétlen akar maradni a falon csüngve. Hálóját kivetve lelassíthatja a nyomában loholó vadászokat, illetve a negyedik szinten már pókszerű lényeket eregethet a hasából, melyek szépen elragadják az áldozatát.

Ha viszont minden háló, izé... kötél szakad, marad a savas köpet. Gorgon benne foglaltatik az Evolve második szezonbérletében, de külön is megvásárolható 9,99 dollárért.


Noha a hónap elején az Amazon már megszellőztette, immáron hivatalossá vált, hogy érkezik az Ultimate Edition, is ami Gorgonnal egy napon, november 3-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra. A kiadásban az első és második vadászszezon tartalmát is megtaláljuk.

5.
5.
Azért rendes tőlük, hogy azt a maradék ötszáz rajongót még ilyen serényen támogatják ... :D
4.
4.
_Tappancs_
3.
3.
Prax
#2: Várom, hogy fog-e ugrani :D http://steamcharts.com/cmp/17390,273350
2.
2.
biohazard rex
1.
1.
mestermagyar
Menjetek haza l4d2 developerek, be vagytok rúgva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...