Három hónapot késik a Battleborn

Link másolása
Közel három hónapot késik a Gearbox Borderlands ihlette MOBA-FPS hibridje, a Battleborn. Magyarázatot nem igazán kaptunk a késésre, így csak annyit tudunk, hogy mi az új megjelenési dátuma a játéknak.

Február 9. helyett csak május 3-án jelenik meg a Gearbox multis FPS-e, a Battleborn. A játék zárt bétája épp mostanában zajlott, így nagy eséllyel a játékosok visszajelzései miatt döntöttek úgy, hogy eltolják a megjelenést.

A játék attól függetlenül, hogy a multira van kihegyezve, még tartalmazni fog sztorimódot, melyet egyedül és kooperatívban is végigjátszhatunk majd. A cím egyfajta MOBA-FPS hibridnek ígérkezik majd, a Borderlands látványvilágával megbolondítva. Elvileg valamikor lesz egy nyílt bétateszt is, de ahhoz még nincs dátum.

2.
2.
Terawatt
NDA ide vagy oda anniyt mondok, hogy aki szerette a borderlandet annak ez is tetszeni fog. Körvonalaiban nagyon hasonlít a kettő.
1.
1.
Annyi pontosítás csak hogy nem a zárt béta zajlott, hanem a zárt technikai teszt (closed technical test), és még lesz majd béta is, zárt is és nyílt is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...