Ismerd meg a Star Wars: Battlefront helyszíneit!

Link másolása
Érdekes, interaktív formában ismerkedhetünk meg a hó közepén érkező Star Wars: Battlefront helyszíneivel. A hivatalos oldalon elérhető videókból rengeteg új információt tudhatunk meg a játékról.

Ahelyett, hogy minden pálya kapott volna egy trailert, a készítők egy sokkal szórakoztatóbb módját választották annak, hogy megmutassák milyen helyszíneket járhatunk majd be a Star Wars: Battlefrontban. A hivatalos oldalon elérhető alkalmazást elindítva az Endort, a Hothot, a Sullustot és a Tatooine-t nézhetjük meg mozgás közben. A videó néha kimerevedik egy-egy pillanatra, és az ikonokra kattintva információkat tudhatunk meg az adott helyszínről és játékelemről. Érdekesség, hogy még a filmek forgatási helyeiről is láthatunk egy-egy képet vagy videót.


A Star Wars: Battlefront november 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

37.
37.
alexroll
Maga a játék szépen néz ki,de a kínálat siralmas.4 helyszín.vicc.Eddig egy normális SW játék volt-Rouge Leader.ennyi.
34.
34.
Zuzda18
Kövezzetek meg,de nekem ez tetszik.Rengeteg új dolgot lehet látni a videókban.

https://www.youtube.com/watch?v=WzwV3AzwtTE&index=1&list=PLLLhagVRAOWKjuvmUKXQ9nVzcIaArnDIL
22.
22.
Norbiii
Olyan, mint a film gyönyörű!
20.
20.
Tokodboy
Minek tennének bele kontentet es dolgoznának 10szet annyit ha a név igy is ugy is eladja.
A trailerek hangulata tenyleg jo csak kar hogy nekem a játékban ebből semmi nem jott at.
Valljuk be ha egy rakás kutya szarra lenne ráírva hogy star wars azt is millióan vennék meg.
16.
16.
Stranger
#14: A monumentalitás is csak egy illúzió ebben a játékban. Fogadni mernék, hogy az lesz mint a beta-s pályákban vagy BF-ekben, hogy a feléig sem mehetsz. Tudod mi monumentális?
https://www.youtube.com/watch?v=YfkK51dYUbI
Ennyit a nagy Battlefrontól.
15.
15.
Inferno
#14: Figyelj én nem ellene vagyok mert tényleg nagyon jó és hangulatos a játék de am az a monumentalitás amit mondtál oké megvan de csak egy ideig ameddig a játék azt nem mondja h fordulj meg és vége a pályának! És ha már a Black Ops-ot hoztad föl oké nem ugyanaz egyáltalán a két játék ezt tegyük hozzá de úgy h jönnek hozzá ki DLC-k még így is az indulásnál kétszerannyi content lesz benne mint ebbe sajnos :S és bocsi én nem bírok annyival megelégedni h nagyrészbe nagy nyitott téren rohangáljak ahol lesz 3-4 bázis. De hogy magamat védjem a zenével a fegyverekkel és a járművekkel teljesen átjön nekem mint SW fannak teljesen átjön az igazi Star Wars hangulat :D
14.
14.
Feca1984
Ne is haragudjatok de aki megnezte a videot es nem elegedett az tenyleg nem tudom mit akar meg.Egy palya lesz akkora hogy egy nap alatt se ersz korbe raadasul az osszes filmbeli helyszin benne lesz egy palyan belul. Ja a black opsban (nem veletlen mondon ezt a cimet mert itt meg a dlc-k is az elozo reszek 8szor eladott palyai, na az tenyleg lopas) van 12 palya meg a regi battlefrontokban is meg sorolhatnam de azok kb 10 negyzetmeteresek plusz egy kaptafara keszultek. A video is latszik hogy milyen monumentalis egyetlen palya. Na mindegy en szerintem ez megeri a penzet. A dlcre ugyanez vonatkozik nem ot perc alatt oszedobott palyakrol beszelunk az is megeeri a penzet. Jo lesz ez nagyon is.
13.
13.
Két dolog:
++pro: Piszkosul hangulatos és nagyon átjön az SW hangulat. Már a béta alatt is nagyon tetszett, de ba***szus ez valami iszonyatosan jó. Az eredeti csepegtetés és sejtésekkel ellentétben tényleg sokkal több van benne, mint amennyit a béta alapján várni lehetett. Nagyon tetszik.

--con: az ára, az valami förtelmesen sok ! Nem is lenne gond, ha nem sütne róla messziről, hogy a DLC-k vinni fogják a hátukon a címet és ha a teljes BF élményre vágyunk akkor 4-5 játék árát le kell csengetni, ráadásul valódi single nélkül ! :(((

~~joke: jól látszik a mai játékipar mibenléte: 25% fejlesztés + tartalom, 75% marketing. :)))
12.
12.
markoci555
#11: Így van! Ennyiért elvárnám, hogy egy halom bolygó legyen mint a Battlefront 2-ben amikor lehetett menni a bolygók közt.
11.
11.
mestermagyar
#7: "szerintem ezen a 4 pályán is tökéletesen el lehet majd lenni."

Hova süllyed az elvárás. Ezen tényleg már csak megbotránkozni tudok. 4 map elég lenne 20000 forintért? Tartsd magasabban a szintet azt ajánlom, mert így könnyen kiforgatnak a vagyonodból. Ez a star wars őrület...
10.
10.
markoci555
Amikor az ember repül, akkor jól látom hogy automatikus rásegítő van? Szégyen!
9.
9.
mestermagyar
8.
8.
mestermagyar
#1: Együttéreznék és kívánnám mert egy ilyen felháborodás a DICE függetlenedését segítené, de nem 4 pálya lesz, hanem 12 induláskor.

Eleve hol írtak ilyet? Ezek helyszínek nem pályák.
7.
7.
azureknight0715
a vadászgépes csaták hatalmasak lesznek, annak tényleg durva feelingje van, meg úgy ha megcsinálják hogy lehessen privátban meccset tolni haverokkal akkor szerintem ezen a 4 pályán is tökéletesen el lehet majd lenni. Persze vane gy-két dolog ami nem tetszik pl a sith sötét nagyúr Palpatine(rem jól írtam) elég érdekes szinkronja van és úgy sszeségében valahogy nem passzol a star warshoz pedig a filmben tökéletes volt de abban a videoban amit mutattak róla elégé érdekes.
6.
6.
strike19
Mondjuk engem most premierkor inkább az a plus 4 játék izgat amit a PS4 Limite Edition-höz adnak.
Azokból még egy kép kockát nem láttunk.
Tudjátok miről beszélek:Bounty Hunter PS4,Super Star Wars PS4,Jedi Starfighter PS4,Star Wars Racer PS4.
Valaki tud ezekről valamit?
5.
5.
delphijos
#4: Az ingyenesség ennél is csak az előrendelőkre vonatkozik ha jól tudom....
4.
4.
Hunszi
5 pálya lényegében, mert lesz az az ingyenes DLC, de ez akkor is szánalmas. Érdekelne a játék másképp, de teljes árat tuti nem fizetek ennyi tartalomért. Nagyon elszomorít a dolog. Szóval egy leárazás alkalmával csak.
3.
3.
sasncore
#2: Nyugalom, már rég elkészültek a fizetős DLC-ék. Ez nem a régebbi Battlefield széria, ahol tartalom is volt. Szépen mindenki fizetni fog, Norbi szavaival élve 'Az igényes embereknek' készült. Elvből nem veszek DLC-ékre szelt játékot. A régi Battlefront széria természetesen meg van, sajnálom hogy rossz kezekbe került a játék.
2.
2.
Lorthirash
Ez így tényleg sovány ezt bővíteniük kell ha megakarják tartani játékos bázist .
1.
1.
Inferno
De várjunk egy percet kb erre a 4 pályára lesz építve az egész játék?? csak mert oké h Battlefront meg Dice meg téll nagyon jó a játék de ez egy kicsit nem kevés mert pl a Herokból is sztem nagyon kevés van és ezért nem is a legjobbak Han Solo Leia azért nagyon reménykedek h mind ezekből lesz sokkal több és persze nem FIZETŐS DLC FORMÁJÁBAN! Mert egy ekkor címmel nem kéne úgy járni mint a Battlefield Hardline-nal amibe alig van content :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...