Elképesztő traileren a World of Warcraft: Legion

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Az idei Gamescomon mutatkozott be a most már csak 5,5 millió előfizetőt maga mögött tudó World of Warcraft legújabb kiegészítője, a Legion, aminek megjelenési dátuma már a ma kezdődő BlizzCon előtt kiszivárgott.

Ma kezdődik az idei BlizzCon, de a Blizzard előre borítékolható bejelentései közül kettőt már a kétnapos rendezvény előtt lelepleztek. Nemrég kiderült, hogy az Overwatch konzolokra is meg fog jelenni, most pedig a Battle.net oldalára került fel idő előtt egy előrendelői akció, ami a World of Warcraft következő expanzióját, az idei Gamescomon bejelentett Legion előrendelői akcióit és megjelenési dátumát is felfedte.

A kép szerint 2016. szeptember 21-én vagy valamikor előtte jelenik meg a kiegészítő, aminek az alapváltozata 49,99 dollárba fog kerülni, míg a Digital Deluxe Editionért 69,99 dollárt kell majd leszurkolni.

Az új kiegészítésben 110-re emelkedik az elérhető szintsapka, bemutatkozik egy új játszható osztály, a Demon Hunter, illetve egy új bejárható kontinens, a The Broken Isles is felfedezésre vár majd.

Update! CG-trailer is érkezett.

15.
15.
goblinfing
#1: Tegnap volt twitchen róla alpha gameplay és ha magas helyről ugrasz dupla ugrásból akkor lehet a szárnyakkal glideolni.
14.
14.
medson
Engem meg pont hogy ettől rázott ki a hideg, nagyon hangulatos lett :)
13.
13.
Csoki80
#12: visszatér a légió, gondolom a nagy káoszt kihasználva. De ki vezeti a légiót kíváncsi vagyok mit lehet kihozni még a történetből, mert egy végső győzelem és nincs tovább...
12.
12.
balint23h
Ez amúgy miről fog szólni? Egy darabig még követtem kb hova tart a sztori de most már teljesen elvesztem
11.
11.
Mufika
Ezekbe az animációkba már több erőt fektetnek, mint magába a játékba :'D
10.
10.
Na pont ez az! A Warcraft film trailerje alatt épp csak nem ásítoztam, ez viszont sokkal hangulatosabbra és érdekesebbre sikeredett. Nekem meg ez jön be jobban és az nem tetszik. ( Ooops! Sosem wow-oztam, életem egyetlen multija a Battlefront beta volt :)
9.
9.
DON GONDOCS
https://www.youtube.com/watch?v=RhFMIRuHAL4
6.
6.
Megmondókapitány
Végül is csak a lényeget felejtettétek el közölni. A nyitóceremónián elmondták, hogy 2016 nyarán érkezik a kiegészítő! A szeptemberi pletykákból kiindulva a legnagyobb valószínűséggel augusztus vége felé.
5.
5.
Angie Dee
ezt a "boost character to lvl akármennyi" dolgot kurvára elfelejthetnék...nem véletlenül indul a játék lvl 1-en.
nyilván aki már 30 db 100assal rendelkezik az marhára unja, de ez szerintem akkor is megöli a játékot, frissíteni kéne a régi contentet inkább, de persze ez csak vágyódás... :P
4.
4.
Dark_Temptation
#1: Az csak a diabloban kozmetikai tárgy
3.
3.
hadzsime
#2: Kár... a kép jobb alsó sarka miatt reméltem :(
2.
2.
Aimedshot
#1 szerintem álmodozz tovább :D így is elég OP lett a demon hunter az eddigiek alapján
1.
1.
hadzsime
A demon hunter fog tudni repülni a szárnyaival vagy menjek vissza és álmodozzak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...