Meglepetés: még egy trailert kapott az új Star Wars

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 6.
  • Videó
Link másolása
Habár a készítők korábban azt mondták, nem lesz több előzetes a decemberben mozikba kerülő Star Wars-filmhez, az imént mégis befutott egy újabb, ráadásul dugig van új jelenetekkel.

A trailert a japán piacra szánták, de ez ne tántorítson el a megtekintésétől, a feliratok ellenére ugyanis továbbra is angolul szól hozzánk. Amik viszont zavarhatnak, azok a spoilerek: a készítők egyre több ütős jelenetről rántják le a leplet, a türelmesebbek inkább várják ki a december 18-i premiert.


Bónuszba egy új posztert is tudunk mutatni:

21.
21.
Thor Vath
Science Fiction - Tudományos Fantasztikus (ez sem igazán helytálló, mert az angolban a fiction az "regény, kitalált történet").
Tehát a sci-fi általában a mai tudomány vívmányait továbbgondolva helyezi eseményeit a jövőbe ésáltalában ezeknek a tudományos vívmányokbak a jó, illetve rossz oldalait boncolgatja társadalompszichológiai szempontból.
Pl az Én, a robot sci-fi, mert azon filozofál, hogy milyen társadalmi reakciók várhatóak akkor, ha egy mesterséges intelligencia öntudatra ébred, vagy a Hold is sci-fi, ahol a kérdés az, hogy mennyire etikus öntudattal rendelkező klónokat előállítani és használni.
Az technikai elemek miatt (űrhajók, ilyesmik) valóban van némi átfedés, de ettől függetlenül a Star Wars pont annyira nem sci-fi, mint a John Carter, vagy a Flash Gordon. Ha lebontod a körítést, színtiszta fantasy, csak sárkányok helyett lépegetők vannak benne, manók helyett meg javák.
17.
17.
Thor Vath
Ja, ja, egy kis klasszikus ógörög hős-eposz spagetti-western fűszerezéssel, második világháború-szószban, futurisztikusan tálalva. Egy zseniális space-fantasy, de semmi esetre sem sci-fi, ez a SW dióhéjban :)
7.
7.
Perseus84
Mikor novik ki? A SW gyerekeknek keszult. Te mikor erted meg?
6.
6.
lackosor6
#4: Semmi extra nincs benne, nyugodtan megnézheted. A cikk csak a szokásos hatásvadász f.szsággal próbálja felkelteni a figyelmet...Amúgy úgy örülök, hogy C3PO és R2 mellé lesz mégegy "cukcsiviccespittyegő" robot, ami majd bújkál meg mindenki érti mit pittyeg, meg úgy általában csak azért lesz, hogy a nagykorú nézőket felk.rja agyilag! Mikor növik már ki ezeket????
4.
4.
Norbiii
Megszerettem volna nézni, de így biztos, ami biztos és nem nézem meg! :D
2.
2.
PiXELRaNGER
Nagyon tetszik, már nagyon kíváncsi vagyok a filmre! :)
1.
1.
azureknight0715
Inkább úgy hívnám ezt hogy kibővitett trailer, de abból is minimálisan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...