Újabb videónaplón a Hellblade

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Folytatódik a Hellblade videónapló-sorozata, a legújabb résznek a témája a főhősnő, Senua testének a megalkotása. A videóból kiderül, hogy a Ninja Theory egy arányos, hétköznapi, sportos alkatú női testet álmodott meg.

A Ninja Theory már korábban is hangsúlyozta, hogy a fantasy körítés ellenére nagyon is törekednek, hogy valóságos, hihető keretek között tartsák a játékot, így a főhősnő, Senua se egy szexi, modell kinézetű karakter lesz, hanem egy sportos, edzett, teljesen hétköznapi normális nő külsejével fog rendelkezni. 

A Hellblade valamikor jövőre jelenik majd meg PS4-re és PC-re.

2.
2.
Hát elnézegetve a videókat, ez valami nagyon beteg dolog lesz... Egyik oldalról rengeteg munkát ölnek bele a karakter elkészítésébe, másik oldalról meg iszonyatosan elnagyolt játék közben, mind a végleges karakter, mind a mozgás. Olyan, mintha 4 fázisú animációt néznénk commodore 64-ről. Értem én, hogy szándékosan ilyen elnagyolt a harc közben a karakterek mozgása, mint az animált verekedős játékoknál, csak akkor meg minek ez a csomó felesleges hajcihő ? Végül a tizedét nem használják ki és annak is jó, ha a fele látszik majd a végterméken. Furcsa ez a játék és ami nagyon óvatosságra ad okot, hogy pont egy olyan címet vágnak be, ami szintén a furcsaságának köszönhette a kvázi bukását. Na majd meglássuk !
1.
1.
crytek
Nagyon jó. Várom már nagyon!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...