Folytatódik a Life is Strange?

Link másolása
Mostanában jelent meg a Dontnod Entertainment kalandjátékának, a Life is Strange-nek az utolsó epizódja, azonban már a folytatásról pletykálnak. Természetesen hivatalos bejelentés még nem történt.

Még az év elején jelent meg a Life is Strange első epizódja, és a sorozat az utolsó részre rengeteg játékost nyert magának. Bár a játékmenet nem volt egyedi, a helyszín és a stílusos történet sokakat megfogott. Az évad utolsó része múlt hónapban jelent meg, így egyelőre lezárult Maxine Caulfield története.


A pletykák azonban már arról szólnak, hogy folytatást kaphat a játék. Az E3-on a játék producere, Luc Baghadoust beszélt arról, hogy a csapat szívesen csinálna folytatást a játékhoz. Legutóbb pedig a Dontnod Entertainment társalapítója Alain Damasio említette meg egy francia lapnak, hogy már dolgozik a Life is Strange második évadján. Az interjú ezen részét később megváltoztatták, és feltételes módba helyezték a történetet: Damasio szívesen dolgozna a folytatáson is, ha lenne.

Ti örülnétek egy folytatásnak?

15.
15.
Doc.
#14: Hidd el, semmi az a 6000 forint érte. Simán év játéka nálam, talán még sohasem fogott meg ennyire egy játékbeli történet.
14.
14.
Gergoo15
Én nem nagyon gondoltam a megvételére, de tetszetős játéknak tűnt, de ez a 6000 Ft.............. Nem tudom .... NCoreon nincs fent, így nem nagyon tudok oldalak, ami nem vírusmentes...... Hát nem tudom :p Aki végigjátszotta mit ajánlana ? Vegyem meg, vagy töltsem le ? Ha a letöltést mondja valaki, akkor mondaná honnan ? Válaszokat előre is köszönöm :)
13.
13.
RangerFox
#10: Spoiler:
Szerintem lehet nem halt meg mindenki, hiszen akik a kávézóban voltak, azok biztonságban voltak, meg még egy pár embert megmentettünk, de szerintem is összecsapott lett a befejezés
12.
12.
medson
#11: Abban egyetértek egyébként hogy a másik ending nem lett jól kidolgozva.
Spoiler
Ha mutatták volna ahogy pl warren vagy a többiek szenvednek és meghalnak sokkal rosszabbul éreztem volna magam, de valóban ez a kis szomorúan nézek de m1 a legjobb barátnőm él reakció elég kevés volt.
11.
11.
Naridar
#5: ...mondta a Titanic kapitánya és meghúzta a konyakosüveget.

SPOILER: #10-nak teljesen igaza van és hozzátenném, hogy az a befejezés a döntés meghozatalától a stáblista kezdetéig 3 PERC 35 MÁSODPERC (sic!), ebből 1:35 csak annyi, hogy a két csaj nézi a tornádót a szikláról. A maradék 2 perc arra is éppen hogy elég hogy az ember végigolvassa azt a 10 oldalnyi döntést amit az előző 4.98 részben hozott és a játék tételesen feljegyzett (megjegyzem ilyen még a Mass Effectben vagy más döntésközpontú játékban sem volt eddig), nem hogy kielégítően megmutassa legalább néhánynak a következményeit. Talán a másik befejezés... ó nem, az sem reagál SEMMIRE amit csináltál! Magyarán egy játékban, ahol a legfőbb játékmechanika a folyamatos döntéshozatal és a következmények anticipálása volt, minden befejezés nullázza azt amit csináltál - ha a fejlesztőt tekintjük a játék szülőjének, ez szerintem analóg a gyermekgyilkossággal.

Ha ezek után lesz 2. évad, én már nem bízom a készítőkben eléggé ahhoz, hogy pénzt adjak ki rá. Marad a torrent vagy en bloc kihagyom.
10.
10.
Macifasz
#8: SPOILER

Az a befejezés sztem vicc kategória. MINDENKI meghal a városban, a szeretteik, a barátaik, és SEMMI reakció?!?!?! Bevágnak egy szomorkás fejet ugyan, de az kb. annyira volt szomorú, mintha csak megcsípte volna őket egy darázs. Mindenki meghalt aki fontos a számukra, és csak úgy elautóznak? Nevetséges.
9.
9.
Macifasz
#7: SPOILER

A végén nem köpte be a tanárt. Azért csukták le végül, mert azzal, hogy Nathan lelőtte Colet, pánikba esett, nyomozás indult ugye ellene, hogy miért van nála fegyver, és így bukott le a tanár is, mivel Nathan magával rántotta.
8.
8.
RangerFox
#7: # Spoiler #
Élni hagyhatja, cserébe viszont porig rombolja a tornádó a várost. Tehát befolyásolhatjuk, hogy éljen vagy meghaljon. Én inkább a várost hagytam pusztulni, mint őt..
7.
7.
mestermagyar
#3: SPOILER:
Helytelen. Chloe az egyetlen akinek a sorsát nem változtathatja meg, mert életben maradása vihart kavar. A tanárt beköpte, ergo változtatott a múlton a jövővel tisztában léve.
6.
6.
RangerFox
Várom a folytatást, bár a végétől többet vártam
5.
5.
medson
#3: Nem mindig a cél a fontos hanem az út ami oda vezet ;)

Nekem marhára tetszett, kb az első 5 percben beszippantott a hangulata. Énörülnék egy folytatásnak :)
4.
4.
Red-E-Kamp Van
Valamilyen formában egy kis plusz ismeretbővítés nem ártana, de inkább új történet és új szereplők.
A helyszín maradhat az államon belül, nekem ez az egyik kedvenc helyem.
3.
3.
simi
---spoiler---
igazából az egész történetnek semmi értelme, a lány kap egy látomást egy tornádóról, és a képességet, hogy irányítsa az időt, de a játék végén kiderül, hogy a tornádó a lány időbe történő beavatkozása miatt keletkezett, tehát a lány nem használhatja az erejét gyakorlatilag semmire, anélkül hogy egy természeti katasztrófát kockáztatna. a végső állapot ugyanaz lett volna, ha Max nem kap látomást, mert>>a gazdag srác lelövi Chloét, a srácot lecsukják, ő beköpi a tanárt.

ugyanez történt egyébként is
2.
2.
sajttaller
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mennyire tetszett nektek a befejezése... Én valahogy ennél picit jobb befejezésre számítottam, pedig az első 4 rész nagyon tetszett.
1.
1.
Neo1989
"Ti örülnétek egy folytatásnak?"

Ja
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...