Dark Souls III - gyűjtői változatok és megjelenés

Link másolása
Az arab Geekay Games nevű bolthálózatnak hála idő előtt kiszivárogtak a Dark Souls III gyűjtői változatai. A képekről az is kiderült, hogy napra pontosan mikor fog megjelenni a játék.

Nem tudni, hogy véletlen vagy direkt, de a Geekay Games már a bejelentés előtt kiszivárogtatta a Dark Souls III gyűjtői változatait. A Bandai Namco nem csak emiatt lehet bosszús, hanem azért is, mert a gyűjtői változatok képeire rá volt írva a pontos megjelenési dátum is, így idő előtt megtudtuk, hogy április 12-én jelenik meg a játék PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

A két gyűjtői kiadás hasonló tartalommal érkezik, igazából csak a szobor különbözik. A Collector's Edition tartalmazni fog egy példányt a játékból, egy gyűjtői dobozt, egy fém tokot, egy 25 cm magas Red Knight-figurát, egy A4-es méretű keménykötésű artbookot, a játék zenei anyagát, egy textilből készült térképet, valamint három plecsnit. Ez a változat átszámítva körülbelül 136 dollárba fog kerülni. Az alábbi képen meg is nézhetitek a kiadás tartalmát:

A másik gyűjtői változat, a Prestige Edition ugyanezekkel a tartalmakkal érkezik, csak a 25 cm-es Red Knight-szobor helyett, egy 40 cm-es Lord of Cinder-figura kapott benne helyet. A kiadás ára átszámítva körülbelül 490 dollár.


5.
5.
PS4jacksony
Hol van ez még te jó isten.......
4.
4.
Extol
Vagy nekik külön kicserélik a főhősöket jallaah-ra? Mert mi hitetlen nyugati söpredék úgyis megyünk a pokolra, de azért egy valamirevaló muszlimba több kell hogy legyen ennél
2.
2.
Extol
Az abaroknak nem tiltja a Quran az efféle játékokat? Hisz csak a hitetlenek élnek effélével.
1.
1.
DarkLord
Kicsit elszálltak az árral szerintem...főleg ez a Prestige Edition-re értendő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...